Dizájnváltás és születésnapi hosszúságok a Burger Kingben!

2021. április 21. - Feiertag Erik

Sokszor panaszkodunk, hogy kevés és nem túl különelges újdonság kerül egy-egy gyorsétterem promóciós kínálatába. Ezúttal erről nem lehet szó, mert négy szedvics, és egy teljes arculatváltás is történt néhány napja a Burger King háza táján!

xtralong.png

Mindezt ügyesen felfűzték a 30. évfordulójukra. Annak idején a 20. alkalmából tartott oktogoni ünnepségen én is részt vehettem, volt óriás Whopper torta és koncert, idén ilyesmiről sajnos szó sem lehet, bár ki tudja mi történik őszig, hiszen abban az évszakban nyílt meg az Oktogonon az első magyar étterem, 1991-ben. Ennek alkalmából Facebookon egy darabig tartott egy szavazás, ahol két szendvics közül kellett választani, hogy mit szeretnénk ismételten megkóstolni a klasszikusok közül. Természetesen az Xtra Long Chili Cheese győzött, de szerencsére a hálózatnál nem voltak restek az unásig ismert burger mellé azért néhány újdonságot is csatolni.

Xtra Long Chili Cheese: tripla marhahúspogácsa, cheddar sajt, jalapeno paprika, chili cheese szósz

Xtra Long Hot Curry: három marhahúspogácsa, két szelet cheddar sajt, jalapeno paprika, paradicsom, pirított hagyma, majonéz, saláta, curry szósz

Xtra Long Curry Chicken: két ropogós bundában sült csirkehús, két szelet cheddar sajt, pirított hagyma, paradicsom, majonéz, saláta, curry szósz

Long Big King: két marhahúspogácsa, két szelet cheddar sajt, hagyma, uborka, saláta, Big King szósz

hetimenu.png

Az újdonságokhoz kapcsolódik, hosz visszatértek a Hétköznapi Menüajánlatok, melynek keretében olcsóbban, 1190 forintért kérhetünk naponta más menüt. A felhozatal elég vegyes, hétfőn például a vegánoknak kedveznek a Rebe Whopperrel, kedden viszont a frissen éttermekbe került Long Big Kinget kérhetjük akciósan, úgyhogy ezúttal tényleg kitett magáért a lánc. Viszont ha Wolton vagy Netpincéren keresitek, ne lepődjetek meg, ha nem találjátok, ugyanis házhoz szállítás esetén ez az akció nem érvényes.

logo.jpg

Végül, de nem utolsó sorban: hazánkat is elérte a retro megújulás. Ahogy korábban megírtam, a Burger King logója, csomagolásai, és teljes arcualta átalakul idén, fokozatosan haladva az egész világon, most Magyarország került sorra, úgyhogy ezentúl a régi-új sárgás, '70-es években használtra hasonlító emblémát keressétek.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3616508662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása