Új mentes kategória a Don Pepében!

2021. március 01. - Feiertag Erik

Persze a sok más jellegű újdonság mellett, ami menetrendszerűen érkezik hónap elején. Pizzák, burger, tekercs, de még új fagylaltok is kerültek a kínálatba, így bőven lesz miből válogatnunk tavasz első hónapjában is!

gmt_175x282_tapertek.jpg

Például mindjárt megkóstolhatunk 30 nem vegán és 33 vegán feltétes pizzát, hiszen ezentúl gluténmentes tésztával készülő pizzák is elérhetőek a kínálatban! Ezek a 28 centis, előre készített, gluténmentes tésztákon alapuló pizzák azonban nem javasoltak cölikáiával, glutén intoleranciával vagy lisztérzékenységgel élők számára, hiszen a feltétezés során nem tudják az étteremek garantálni, hogy az elkészítés során nem fog keresztszennyeződésből adódóan glutén kerülni az ételbe.

1.jpg

Ha már pizza és különlegesség, akkor dobpergés, mert itt a Székelykáposztás pizza! Ugyan nem tűnik 10/10-esnek az őrültségi skálán, mint annak idején a rántott sajtos remek (ami egyébként tényleg remek volt!), de biztosan felvonásra késztet majd néhány szemöldököt. 2790 forintért fokhagymás tejföl, székelykáposzta borjúból, koktélparadicsom, és füstölt mozzarella kerül rá.

2.jpg

Mentsük meg a világot, avagy Save the Planet! néven vegán extra pizza is került az ehavi étlapra. A feltét csupa döldség, mag, meg persze a jól ismert vegán mozzarella: padlizsános paprikakrém alap, gomba, kaliforniai paprika, cékla, vörösbab, brokkoli, articsóka, aszalt paradicsom, olívabogyó, sokmagkeverék, bazsalikom, vegán ‘mozzarella’. Az ára 2890 forint.

3.jpg

Végül, de nem utolsó sorban a pizza sorban a Márciusi Pizza is egészen kellemes feltétet kapott 1790 forintért: márványsajtos bechamel alap, póréhagyma, paradicsom, roston csirke, mozzarella.

5.jpg

Aki ismer, tudja, hogy a Mint a Moziban Pizzánál kevés jobbat kóstoltam eddig, és számtalanszor rendeltem már újra és újra, mert egyszerűen megunhatatlan. Ugyan a vegán verziót még nem kóstoltam, azonban itt az alkalom, hogy hamburgernek álcázva tegyem meg ha úgy adódik, hiszen ebben a hónapban egy a pizzán alapuló szendvics is bekerült a kínálatba. 2690 forintért elég korrekt összetevőket kapunk (fokhagymás VEGÁN ‘tejföl’, jégsaláta, paradicsom, növényi burgerpogácsa, VEGÁN ‘cheddar’, jalapeno, salsa szósz, tortilla csipsz), ráadásul ahogy ismerjük a Don Pepét, a méretre sem lehet majd panasz!

4.jpg

Ha ez nem lenne elég (miért lenne az?), akkor egy Meatball Roller is kipróbálható lesz. Van egy olyan érzésem, hogy a lánc szeretne valamit kezdeni a húsgolyókkal, hiszen már nem ez az első, hogy a havi kínálat valamelyik ételét ezzel dobják fel. Ebbe a 2490 forintos tortillatekercsbe BBQ szósz, rukkola, paradicsom, lilahagyma, húsgolyók, cheddar, trappista, mozzarella, márványsajt, és füstölt mozzarella kerül, ami egész ínycsiklandóan hangzik.

4uj_jegkrem_post.jpg

Ahogy a bevezetőben már említettem, megújul a jégkrémkínálat is. A Ben&Jerry’s Choc Fudge Brownie, a Magnum Tejcsokoládés-Tejszínes Eper, a Vegán Carte D’OR és a Vegán Ben&Jerry’s Coconutterly Caramellized megszűnik, helyettük viszont a következő négy újdonság lesz választható: Magnum Ruby, Magnum Gold Billionaire, Vegán Ben&Jerry’s Netflix&Chill’d, Vegán Choc Fudge Brownie. Akció is tartozik a frissített kínálathoz, hiszen két, nem vegán jégkrém rendelése esetén két doboz Magnum Bomboniera (6 x 12 ml) üti a markunk!

6.jpg

A pizza menük sem mentek nyugdíjba, ezúttal Magnum Double Salt Caramel jár a kedvezményes pizza + üdítő összeállítások mellé!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6916443526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása