Hamarosan Zing Burger éttermekben is megjelenhetnek a Crunchy legsikeresebb szendvicsei

2020. szeptember 28. - Feiertag Erik

Tavaly nyitott meg az Allee mellett, hazánk talán első, kifejezetten csípős rántott csirkékre specializálódott étterme. Soha nem volt titok, hogy a koncepció mögött a Zing tulajdonosi köre áll, ami hamarosan egy igencsak pozitív hozadékkal szolgálhat a remek csirkés burgerek kedvelőinek.

_csirke.jpg

Hiszen Facebookon a fenti képpel kísérve tettek egy nem is annyira homályos utalást a jövőre nézve:

Ugye már senkinek nem mond újat a Crunchy név?

Azt szeretjük benne, hogy épp annyira pofátlanul jó, mint ahogy kinéz.

Mit szólnátok, hogyha a kedvenc csirkés szenyáink hamarosan a Zingekben is felbukkanánnak?

Ehhez nem igazán kell bármit is hozzáfűzni, hacsak azt nem, hogy hajrá! A Crunchy egyik szendvicsét nem sokkal a nyitás után mi is megkóstoltuk, zsemle helyett mindjárt gofrik közt tálalva, és kifejezetten szerettük ezt az itthon új megközelítést. 

Ha gorfrival ennétek csirkét, akkor még a Tölcsibét tudjuk ajánlani, ahol sós tölcsérbe szedik a szószokkal és mindne földi jóval megspékelt húst. Itt ráadásul olyan összeállítás is van, ami kicsit sem csíp!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8116218640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása