Júliusi újdonságok a Don Pepében

2020. július 01. - Feiertag Erik

A múlt havi, igencsak elvetemült spagettis pizza után ezúttal némileg kommerszebb vizekre evez a Don Pepe ezen a téren, de azért a húsos-vega opció marad, plusz kapunk új csirkeburgert, és egy vegán tekercset, a havi olcsóbb árfekvésű pizzáról és a többi akcióról nem is beszélve.

1.jpg

A Capriccosa, mely vegán és húsos változatban is egyaránt 2890 forintért rendelhető, egy elég fullos pizza lett: pizzaszósz, fokhagyma, gomba, aszalt paradicsom, articsóka, csípős pfefferoni paprika, plívabogyó, koktélparadicsom és bazsalikom kerül rá, plusz választástól függően mozzarella, mediterrán sonka és chorizo, vagy füstölt tofu, pikáns-füstölt vegán "kolbász" és vegán "mozzarella". Egy csípős, húsos hangulatú összeállításnak tűnik elsőre, amiből szerintünk sosem elég az étlapon!

2.jpg

Hamburger téren ezúttal egy csirkés kiadást kapunk, szintén 2890 forintért. A Chicken Parmy Carbonara Burgerbe mascarpone, rukkola, lilahagyma, parmezános bundában rántott csirkemell, carbonara topping, mozzarella és bacon kerül. Köretként DP burgonya és a zseniális öntet jár, ami miatt már önmagában megéri az étterem hamburgerei felé kacsintgatni. Hasonló, feltéttel ellátott rántott húsok elérhetőek egyébként szendvics nélkül a Pepe Magic & Pasta termékkategóriában, szóval érdemes lehet azokra is vetni egy pillantást, ha a bucit kihagynánk.

5.jpg

Tortillatekercs kedvelő vegánoknak kedvez az e havi Vegán Texmex Burrito, mely vegán tejföllel, vegán mozzarellával, quinoával, lilahagymával, fokhagymával, vörösbabbal, kukoricával, tricolor paprikával, jalapenóval, salsával, korianderrel, mexikói fűszerekkel és füstölt tofuval vagy hagymás szejtánnal vagy pikáns füstölt "kolbásszal" készül.

4.jpg

Végül, de nem utolsó sorban július akciós pizzája 1790 forintért fokhagymás tejfölt, tarját, vöröshagymát, hegyes erős paprikát, paradicsomot és mozzarellát kínál feltétként, 2090 forintért pedig fél liter Pepsivel is leöblíthetjük a lakomát.

6.jpg

3.jpg

Természetesen erre a hónapra is jutottak akciók: DPFC mellé például kiszereléstől függően 3 vagy 6 rozsdás csirkeszárny jár, a Vegán Páros Menü keretében pedig két vegán étel és egy vegán jégkrém rendelése esetén 1,5 liter Lipton Ice Tea Zero jár ajándékba.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3915975104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása