Sajátos módon támogatja a koronavírus elleni küzdelmet az olasz Burger King

2020. június 09. - Feiertag Erik

Sokan posztolnak a vírus kapcsán, írnak ki jókívánságokat a közösségi platformokra, hogy mossatok kezet meg vigyázzatok magatokra, de az olasz Burger King ennél tovább is ment, és egy konkrét termékkel igyekszik segíteni a vírus terjedésének visszaszorítását.

whopper.png

A Social Distanting Whopper ugyanis tripla adag hagymával készül, így elfogyasztása után ha kinyitja valaki a száját, azonnal meglesz az a 1,5-2 méteres távolság, amit a szakemberek ajánlanak mostanában. Jó kérdés, hogy a jobb fajta maszkok mennyit vesznek le a szendvics hatékonyságából, nem hiszem hogy ilyen komoly teszteléseknek vetették volna alá ezt az egészségügyi segédeszköz kategóriába sorolandó szendvicset. Az összetétel ezt leszámítva nem változik: marhahúspogácsa, saláta, paradicsom, majonéz, ketchup és uborka kerül bele.

bacon.png

Mi viszont inkább erre a brutális Bacon King 3.0 Rodeo szendvicsre szavaznánk: három marhahúspogácsa, három réteg sajt, hat szelet bacon, hat hagymakarika, valamint ketchup és majonéz kerül bele. Kérhető Rodeo mentes változatban is, ilyenkor kimarad a ketchup és a hagymakarikák, diétássá vagy vegánná azonban így sem válik.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4115756488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása