Vegán Gyros Fesztivál a Don Pepében!

2020. április 01. - Feiertag Erik

A gyros elég megbízható ételnek tűnik a hazai gyorséttermi kínálatban, így nem véletlen, hogy a Don Pepe is erre építette vega kínálatát népszerűsítő, hónap végéig kapható kollekcióját.

3.jpg

Van itt minden, mi szem-szájnak ingere: hamburger tortilla chipsszel és csípős szósszal, vaslapon sült ropogós lepénnyel készülő piadina, tortilla lapba tekert Vegán Gyros Roller, pizza, és az egyik kedvenc kategóriánk, a kemencés szendvics is kap egy iterációt. A tartalom minden esetben megegyezik: fokhagymás vegán "tejföl", lilahagyma, kígyóuborka, olívabogyó, gyrso fűszer, csípős szósz, vegán "mozzarella", és választható füstölt tofu, hagymás szejtán vagy pikáns-füstölt vegán kolbász.

tavaszi_pizza.jpg

Jó kontrasztot képez ezekkel a Tavaszi Pizza, mely pizzaszósszal, mozzarellával, csemege uborkával, tejföllel, roston csirkévelés császárszalonnával készül. Húsimádóknak sem kell új éttermet keresniük.

maradjotthon_akcio_fb.png

Ezen kívül, ugyan már kaphatóak voltak márciusban is, említést érdemel a két alacsonyabb árazású, és ennek megfelelően szerényebb feltétezésű pizza is, melyek kifejezetten a járványügyi helyzet miatt lettek bevezetve:

Maradjotthon Pizza: pizzatészta, pizzaszósz, mozzarella

Nemozduljki! Pizza: pizzatészta, fokhagymás-fejföl, mozzarella

Egy új, visszatérő Deluxe Saláta is jutott erre a hónapra, méghozzá pikáns ízű corn flakes bundás csirkemell csíkokkal és szezámos bundás rántott sajtrudakkal, melyek mellé kevert saláta, mézes-mustáros öntet, rántott hagymakarika és választható mártás jár.  

5.jpg

Végül, de nem utolsó sorban néhány akció: DPFC mellé coleslaw jár, mérettől függően 2 vagy 4 adag. Ezen kívül a legnépszerűbb pizzák most menüben is kérhetőek, ami egy 440 ml-es Magnum Mandulát és egy liter Pepsit jelent mellé, összesen 520 forint kedvezménnyel.

2.jpg

4.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2815578182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása