Őrületes évkezdés a Don Pepében

2020. január 01. - Feiertag Erik

2019 végén nem kaptunk havi újdonságokat a Don Pepétől, ezt azonban úgy tűnik, egy igencsak fullos januárral pótolják: különleges hamburger, tortillatekercs, ráadásul két újévi pizza is rendelhető ebben a hónapban!

1.jpg

Ráadásul a havi burger egy igazi vadállat, a neve is így hangzik: Te Vadállat! Burger, amire rá is szolgál nem csak az őzhúspogácsa, de a főtt-füstölt vaddisznó sonka és a szarvaskolbász miatt is. Ezen kívül céklás BBQ szósz, paradicsom, rukkola, lilahagyma, füstölt mozzarella, mascarpone és pirított hagyma kerül bele. A köret ezúttal a jól ismert DP burgonya, ami mellé céklás BBQ öntet jár.

2.jpg

Ettetek már lencsét pizzán? Hát most fogtok, ha az Újévi Lencsés Supreme Pizza mellett döntötök. A rétegelt monstrum tetejére fokhagymás-tejfölös-mustáros-tormás szósz, csülök, császárszalonna, koktélparadicsom, lilahagyma, kaliforniai paprika és füstölt mozzarella kerül, míg a töltelék fokhagymás-tejfölös-mustáros-tormás szósz, lencse, csabai kolbász és füstölt mozzarella. Erre már tényleg nincsenek szavak, örülünk, hogy a Don Pepe megtartotta azt a jó szokását, hogy időről-időre nagyon meg tud lepni minket!

3.jpg

A tekercs semmi extra, Csak Egy Sima Sajtos-Csirkés Tekercs, legalábbis első blikkre, mert ha jobban megnézzük kiderül, hogy bizony öt féle sajt kerül bele: cheddar szósz, mozzarella, trappista, márványsajt és füstölt mozzarella. Plusz jégsaláta, jalapeno, csemege uborka, rostonsült csirkemell csíkok és bacon. 

4.jpg

Végül, de nem utolsó sorban az ilyenkor szokásos évszám pizza, ezúttal 2020-ra tervezve: pizza szósz, mozzarella, paprikás vastag kolbász, sonka, gomba, kakukkfű és pirított hagyma kerül rá, méghozzá 1690 forintért. Aki pedig szomjas, fél liter üdítővel 1990-ért is kérheti.

Jutott néhány akció is januárra: a vegán kínálatból rendelve két pizza vagy két étel, vagy ezek kombinációja esetén 1,5 liter Lipton Ice Tea Zero a jutalom. DPFC mellé pedig mérettől függően 3 vagy 6 rántott csirkemáj jár, így remek alkalom lehet most bepróbálni valamelyik kategóriát ezek közül.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1815377960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása