Tavaszi burgerekkel támad a Friday's

2019. március 29. - Feiertag Erik

Tavaszra a TGI Friday's is készült néhány újdonsággal. Egészen pontosan három ínycsiklandó burgerrel, melyek nagyjából február második fele óta kaphatóak az Oktogonon vagy a WestEndben lévő éttermekben.

Tovább
komment

Megújult a Paneer étlapja!

2019. március 21. - Feiertag Erik

Annak idején az Allee elé időszakosan kiállított foodtrucknál kóstoltuk bele a rántott sajtos szendvicsekre specializálódott étterem szendvicseibe, ami először nem sűlt el túl jól, másodjára viszont már kezdtük megéretni, mi is olyan jó ebben. Ma frissült az étlap, amivel már a húsevő vendégekre is…

Tovább
komment

Salátákkal bővült az OMV VIVA kínálata

2019. március 04. - Feiertag Erik

Pont egy éve indult az OMV VIVA és a Michelin-csillagos Costes séfje, Palágyi Eszter együttműködése, mely eddig 12 szendvicskülönlegességet eredményezett. Az évfordulóra stílusos megújulással is készültek, hiszen március elsejével bevezetésre kerültek az első saláták is!

Tovább
komment

Változatos március a Don Pepében

2019. március 01. - Feiertag Erik

Az év eddig meghökkentő ételekkel telt a Don Pepében: a Rakott Krumplis Supreme és a Hot Dog Pizza csak a jéghegy csúcsa. Márciusra kicsit kevésbé extrém vizekre evez a lánc, viszont egész változatos felhozatalt sikerült összerakni a tavasz első hónapjára.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása