Hamburger tortillába tekerve - Bur(ge)Rito

2019. augusztus 21. - Feiertag Erik

Egy jó hamburgerre bármikor vevők vagyunk, ahogyan a Don Pepe tortilla tekercseire is, melyek hónapról-hónapra örvendeztetnek meg minket érdekes és ízletes összeállításokkal. Ha a kettő találkozik, akkor pedig extrán örülünk, mint ebben a hónapban is!

img_20190811_181740-01.jpeg

Hiszen a Bur(ge)Rito egy hamburgerrel töltött tekercs, ami cheddar sajtszósszal, jégsalátával, paradicsommal, marhahússal, cheddar sajttal, édesburgonya hasábokkal, bacon kockákkal és rántott hagymakarikával készül, tehát minden megvan benne, amit várhat az ember. Ráadásul az ára sem vészes, 1980 forintért igazán méretes adagot falhatunk.

img_20190811_181346-01.jpeg

És az ízvilágra sem lehet panasz, noha nálunk a cheddar kicsit visszafogottabb volt mint szerettük volna, illetve a bacon kockák sóssága hatással volt a darált marhára is, így nem kifejezetten hamburger hangulatú a végeredmény, de ettől még igazán ízletes. Főleg az édesburgonya és a hagymakarikák jelenléte tetszett, jól passzolt a húsok kicsit sósabb ízvilágához.

img_20190811_181642-01.jpeg

Ismét kellemes tekercset sikerült összecsavarnia tehát a Don Pepének, amit bárki bátran megkóstolhat, aki egy igazán tartalmas, marhahúsos ételre vágyik augusztus utolsó napjaiban.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4715018306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása