Közben elindult a Mekiben a házhozszállítás

2019. július 19. - Feiertag Erik

Nagyon csendben, közösségi médiát is elkerülve indult el a hazai McDonald's házhozszállításos szolgáltatása. Ezek és a lefedettség alapján egyelőre tesztüzemnek tűnik a dolog, na de a KFC is így indult két éve, most pedig majdnem az egész fővárosban házhoz jön a csirke.

mcdelivery.png

A kínálat limitált, tölcséres fagylalt vagy kávé például sehonnan sem rendelhető, és egyébként is a Netpincér felületén lévő ételek közül tudunk csak válogatni, de egy gyors átpörgetés alapján az étlap nagy része azért elérhető. A lefedettség viszont tényleg kezdeti állapotban van, hiszen csak ennek az öt étteremnek a környékén működik a szolgáltatás:

VIII. kerület, József körút 52-56.

V. kerület, Régiposta u. 10.

VI. kerület, Teréz körút 55.

X. kerület, Üllői út 133-137.

II. kerület, Margit körút 103. 

A Mekis kuponok egyelőre nem használhatóak házhozszállítás esetén, a rendelés minimális értéke pedig 2000 forint, amire még rájön 590 forint szállítási díj. A számlát online bankkártyával vagy SZÉP kártyával lehet egyenlíteni, a futár borravalója viszont nyilván lehet készpénz is.

Azt nem tudjuk, mikor tervez a hálózat több éttermet bevonni a szolgáltatásba. Szerintünk a jelenlegi lefedettség még hónapokig nem fog jelentősen bővülni, de jövő ilyenkor már talán a főváros nagy részére házhoz jöhet a Big Mac.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9614970256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása