Marha jó lett a Marhajó Pizza

2019. március 19. - Feiertag Erik

Január és február után a Don Pepe kicsit egyszerűbbnek mondható extra pizzával indította a tavaszt, ami egy marhahúsos összeállítást jelent. Ettől még nyilván jól hangzik, de egy Rakott krumplis és egy Hot Dog Pizza után nem hökkentünk meg az összetevők láttán. Talán némileg ez is közrejátszott, hogy a végeredmény az egyik legjobb időszakos pizza lett, amit az étterem kínálatából kóstoltunk!

img_20190306_191327-01.jpeg

És egyben az egyik legdrágább is, 2990 forint ugyanis még akkor sem kevés pénz egy pizzáért, ha arra mozzarella, sajtkrém, marha bélszíncsíkok, Bresaola marhasonka, lilahagyma, kaliforniai paprika, rukkola és parmezánsajt kerül. Hagyományos kivitelről van szó, tehát a széle nem töltött, a feltétek pedig egy szinten helyezkednek el.

img_20190306_191412-01.jpeg

A parmezán picit talán elvész a mozzarella és a többi összetevő mellett, és igazából le is zárhatjuk a negatívumokat. A sajtkrémmel keveredő marhahús, visszafogottan jelenlévő hagyma, és a kellemesen megsült kaliforniai paprika olyan ízrobbanást okoz az ember szájában, hogy legszívesebben azonnal rendelné a következőt, de akkor már mindjárt legalább kettőt. Dicsértünk már pár pizzát a Don Pepe konyhájából, de ilyen átütő, ennyire váratlanul ránk törő ízorgazmust talán egyik sem okozott még - amiben nyilván köze van az alacsonyabbra helyezett elvárásoknak is, de ez mit sem csorbít az étel érdemein.

img_20190306_191456-01.jpeg

A Marhajó tehát kifejezetten ajánlott, noha ára okán nem éppen egyszemélyes kivitel, két-három emberre viszont már talán ár-érték aránya sem jelent akkora problémát. Reméljük visszatér még, esetleg egy hasonló tortilla tekercset vagy szendvicset is el tudnánk képzelni belőle, akár az állandó étlap részeként, de amíg ezek nem léteznek, érdemes bepróbálni a pizzát, hiszen csak március végéig kapható.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2114701138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása