Sajtos tészta tortillába csavarva? - Mac & Cheese Roll

2019. február 20. - Feiertag Erik

Még tavaly indult útjára a Don Pepe tortillatekercs szériája, mely minden hónapban valami új ízt kínál. Ezúttal egy Mac & Cheese-zel töltött kiadás került sorra, amit mi is azonnal kipróbáltunk!

img_20190202_140546-01.jpeg

Nem igazán tudtuk mit várjunk ettől az ételtől, hiszen kicsit a Rakott Krumplis Supreme Pizzához hasonlóan most is köretbe töltünk köretet, ami ezúttal mozzarellával, cheddarral és trappistával készülő Mac & Cheese, plusz némi füstölt-főtt császárszalonna és sonka. A tészta ugyan nem makaróni, de a casareccia is pont ugyanolyan jól hangzik, ráadásul az ár is 2000 forint alatt maradt.

Őszintén szólva meglepett, hogy mennyire jól sikerült. Ugyan a sajtok külön-külön nem kifejezetten érződnek ki, a sonkák pedig eléggé elvesznek benne, de valahogy ez az enyhén sajtos ízvilág nagyon bejött a tésztával és a tortillával, és semmilyen hiányérzetünk nem volt fogyasztás közben. Az adag pedig egész laktató, tényleg egy méretes tortilla hurkát kapunk a pénzünkért.

Összességében abszolút megéri bepróbálni a Mac & Cheese Rollt, hiszen a három féle sajt keveréke kellemes egyveleget kínál, ráadásul nem is kell egyből a következő fogáson gondolkoznunk utána.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8314625802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása