Ütős évindítás a Don Pepében

2019. január 01. - Feiertag Erik

Néhány órája már 2019-et írunk, ami azt is jelenti egyben, hogy új ételek érhetőek el a Don Pepe kínálatában! Ráadásul a szokásosnak mondható szórólapos újdonságok mellett frissült a szezonális étlap is!

wrap.png

Életünk tekercse ezúttal egy szaftos, csípős MexBeef Wrap lesz, melyhez hasonló pizzahajót és hamburgert is kóstolhattunk már, melyeket mind szerettünk. Vélhetően a tortillatekercs is kóstolóra érdemes lesz, hiszen cheddar, marhahús, rizs, bacon, lilahagyma, fokhagyma, jalapeno, mozzarella, enchilada, vörösbab, kukorica, és paprika kerül bele, plusz egy választható öntet a következők közül: fokhagymás tejföl, salsa vagy guacamole. Ezzel gyakorlatilag a csípősséget is személyre szabhatjuk némileg, ami jó hír az enyhébb mexikói konyha kedvelőinek.

supremepizza.png

Nem vártak sokat a Don Pepénél, januárban egyből itt egy extrémen érdekes, vagy érdekesen extrém pizza: a tavaly bevezetett Supreme, tehát két rétegű különlegesség ezúttal a Rakott Krumplit gondolja újra. A feltét tejföl, csabai kolbász, főtt tojás, krumplikarika, császár szalonna, koktélparadicsom és mozzarella, a beltét pedig sajt, sonka, tojás és tejföl.

2019pizza.png

A havi akciós pizza pedig a megszokott módon egy újévi darab, ezúttal 2019 Pizza néven. Erre pizza szósz, mozzarella, chorizo, lilahagyma, paradicsom és rukkola kerül, az ár pedig fél liter Coca-Colával 1790 forint, ami egy korrekt ebéd is lehet.

burger.png

Ennyi finomság után nem csoda, ha a hónap extra burgere nem lett túlgondolva. A Beef & Pork Burgerbe ketchup, mustár, csemegeuborka, paradicsom, madársaláta, lilahagyma, marhahúspogácsa, cheddar, füstölt tarja, bacon, és tükörtojás kerül, ami egy igazi húsimádó, extrán laktató szendvics tornyot vetít előre.

salata.png

Újdonság még a DP FC & Salad, mely némi pikáns cornflakes bundában sült csirkemell csíkot, szezám bundás rántott sajtrudat, rántott hagymakarikát, mézes-mustáros öntetet és kevert salátát jelent a megszokott Deluxe Salátás pizzatésztából készült kehelyben. Ezen kívül választható mártás is jár hozzá, így végülis kaptunk egy egyszemélyes DP FC összeállítást. Nekünk tetszik az ötlet, akinek eddig kimaradtak a Don Pepe mártogatós ételei, azoknak érdemes lehet ráharapniuk.

dpfc.png

Már ha nem éheznek Somlói Galuskára, hiszen most egy 2-3 személyes DP FC Duo csomag két adag Somlóival 5990 forintos áron kapható.

Végül, de nem utolsó sorban frissült a szezonális étlap is. Mi valószínűleg megint a desszertre fogunk rárepülni az impozáns kínálatból, de aki a lánc kevésbé fast food jellegű ételeit kedveli, azoknak is van miből válogatni.

szezonalis_etlap.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3214525286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása