Méretes csirkés tortilla batyu - Fried Chick&Roll

2018. november 13. - Feiertag Erik

A Don Pepénél egészen ráfeküdtek a csirke témára az utóbbi időben. Először jött a DPFC termékkategória, mely egy méretes, mártogatós parti csomagot jelent, benne többek közt kétféle panírban sütött csirkemell csíkokkal. Novemberre pedig egy hasonlóan csirkemellel készülő tortilla tekercs lett a nagy újdonság, mely ráadásul hónapról-hónapra különböző ízekben fog visszatérni.

img_20181102_142721-01.jpeg

Első körben egy elég kommersz kiadást kaptunk, melybe cheddar sajtkérm, pikáns ropogós csirkecsíkok corn flakes kabátban, cheddar sajt, főtt tojás, bacon, jégsaláta és paradicsom kerülnek. Plusz egy szósz, melyet a következők közül választhatunk ki: Kentucky, BBQ vagy mézes-mustáros. Mi a legelsővel kértük, mert amikor megkóstoltuk a DPFC pakkot, nagyon bejött nekünk.

img_20181102_142555-01.jpeg

A szórólapokra került képek nem hazudtak: a tekercs valóban egész méretes, ráadásul fullra van töltve. A csirke fűszerezése ugyan lehetett volna némileg erőteljesebb, noha mi ugye a hasonlóan pikáns Kentucky öntettel kóstoltuk, így emiatt is háttérbe szorulhatott a panír ízvilága, de ezt leszámítva nagyon rendben van az újdonság. Az összetevők szépen kiegészítik egymást, és bár a főtt tojást ismét kicsit feleslegesnek éreztük, azért útban nem volt.

img_20181102_142752-01.jpeg

Összességében tehát jól startolt számunkra a Fried Chick&Roll, és bár nagy különlegességet nem kínál, azért egy kifejezetten kellemes, és meglehetősen tartalmas ebédet lehet csapni általa. Ajánlott kategória, de azért reméljük, decemberben már kicsit extrémebb lesz a tartalom.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4314366675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása