8 Húsos BBQ Supreme Pizza

2018. október 22. - Feiertag Erik

Év elején indult útjára a Don Pepe időszakosan előkerülő töltött pizza szériája, a Supreme. Októberre egy őrületes 8 húsos kiadást kaptunk, melyre természetesen mi is ráharaptunk.

img_20181005_191917-01.jpeg

A 8 Húsos BBQ Supreme Pizzába sajtkrém, darált marhahús, sonka, füstölt mozzarella kerül, rá pedig BBQ szósz, bacon, grillezett marhakolbász, szalámi, tarja, csabai kolbász, roston csirke, trikolor paprika, paradicsom és füstölt kolbász kerül. Mindez 2790 forintért nem rossz ajánlat, főleg úgy, hogy többen is jóllakhatunk vele.

img_20181005_191937-01.jpeg

Ezúttal házhozszállítással kértük az ételt, mely a szokottnál kicsit tovább utazott hozzánk, de az ízek azért némileg kárpótoltak a várakozásért. Hazudnánk, ha azt mondanánk, mind a 8 féle hús kiérződik, ez gyakorlatilag lehetetlen is lenne. Azonban az összhatás egy ízletes, erőteljesen húsos, némileg fűszeres és a BBQ szósz miatt kifejezetten édes pizza, ami bár nem lett azonnali kedvenc, azért el tudnánk viselni az állandó étlapon is.

img_20181005_192142-01.jpeg

Azoknak tudnánk ajánlani, akik nagy húsimádók, és szeretnek kuriózumokat kóstolni. A töltött pizza még mindig nem egy elterjedt dolog itthon, gyakorlatilag a Don Pepe a legnagyobb lánc aki ilyesmivel foglalkozik, ráadásul egész jól csinálják, így tényleg érdemes kipróbálni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8514307265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása