A hagyományos és az extra - Szimpla Zingerek

2018. június 06. - Feiertag Erik

Jó ideje visszatérő promóció a KFC-nél, hogy felturbózzák picit az egyik legnépszerűbb szendvicsüket. Tavaly egy dupla BBQ kiadást kóstoltunk, most szimplában néztük meg újra, a normál kiadással együtt.

img_20180604_141434-01.jpeg

Bevallom, nem a szívem csücske az alap Zinger, hiszen nem kínál túl sok összetevőt, ha pedig az ember igazán KFC csirkére vágyik, jobb/olcsóbb választás akár házhozszállítással kérni egy adag csirkemell csíkot. A BBQ kiadás esete már kicsit más, hiszen egy egészen fullos szendvicsről beszélhetünk:

Zinger: saláta, majonéz, Hot and Spicy csirkemell szezámmagos zsemlében

BBQ Zinger: paradicsom, cheddar sajt, BBQ és nacho szósz, uborka, Hot & Spicy csirkemell szezámmagos zsemlében

Ahogy fent is írtam, az alap Zingerről nem sokat lehet elmondani. Pikáns csirke uralja, mely mellett mégis elegendő tér jut a majonéznek és a salátának. Jó kis szendvics ez, csak ár/érték arányban nem erős annyira.

A BBQ kiadás viszont bárki számára simán ajánlott darab, hiszen kis felárért egy kifejezetten tápos, és jó burgert kapunk. Ennél is a csirkéé a főszerep, ugyanakkor a többi összetevő simán különlegessé teszi annyira, hogy megérje rárepülni. Külön kedvenc benne a nacho sajtszósz, de az uborka savanykás ízvilága is tetszett.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2914027618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása