Április a Don Pepében: Nachos tál és kacsamájas pizzák, négysajtos burger és csirkés BBQ szendvics

2018. április 01. - Feiertag Erik

Április ezúttal sem tréfával indul, hanem egy egészen komoly Don Pepés felhozatallal, hiszen ebben a hónapban is lesz miből válogatni, ha újdonságot kóstolna az ember.

machonachos.jpg

Januárhoz hasonlóan ismét egy egészen érdkes pizza került kikotyvasztásra a Don Pepe műhelyében. A Macho Nachos Pizza ugyanis gyakorlatilag egy nachos tál pizzán, két féle mártogatós szósszal: guacamole és cheddar kerül az étel közepére, melyet darált marha, jalapeno, tejföl, salsa szósz, nachos csipsz és mozzarella vesz körül. Hasonló műfajban a Mint a Moziban Pizzát kifejezetten imádjuk, így vélhetően ebben sem csalódunk majd.

Kevésbé különleges, de nagyon is ígéretes darabnak tűnik a BBQ Hot Chix, mely a tavaly startolt kézműves szendvics vonalat viszi tovább. A ciabattába föstölt mozzarella, rukkola, paradicsom, pirított hagyma, baconchips, roston sült csirkemell, lilahagyma, bacon kcoka, mézes BBQ szósz, paradicsomszósz, füstölt mozzarella és pepperonchini fűszer kerül. Klasszikus barbecue ízvilág egy szendvicsben, ráadásul korrekt, 1880 forintos áron, mi kell még?

Mondjuk egy Négysajtos Brutál Burger. Ebbe a DP öntettel és burgonyával megtámogatott hamburgerbe cheddar sajt, füstölt mozzarella, camembert és márványsajt kerül, illetve marhahús, paradicsom és rukkola kapott helyet. Ezzel a 2590 forintos hamburgerrel a jóllakottság kvázi garantált, már csak az a kérdés, hogy működik együtt ennyi féle sajt. Korábban kóstoltunk már ennél több sajtos pizzát, úgyhogy tippre nem lesz itt sem komoly gond.

pizza.jpg

És ha már pizza: egy akciós, Kacsamájas darab is jutott erre a hónapra, mely fél literes üdítővel menüben is kérhető. A feltétet besamel, mozzarella, kacsamáj, lilahagyma, fokhagyma és paradicsom jelenti. Ezen kívül most minden pizza mellé Mizo Coffee Selection termékminta jár a készlet erejéig, a Nagyi Kedvenceihez pedig 1,25 literes Coca-Colát küldenek.

salata.jpg

Végül, de nem utolsó sorban: Deluxe Saláta Hetek! A ropogós pizzatésztában felszolgált salátakülönlegességek néhány száz forinttal olcsóbban rendelhetőek nagyjából heti leosztásban, úgyhogy most lehet érdemes kipróbálni egyet, ha eddig valahogy elmaradt volna.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4913788860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása