Dupla rétegű húsimádó pizzaszörny - Megagiga Supreme Pizza

2018. február 07. - Feiertag Erik

Nagyon jó hónapja van most a pizza rajongóknak. Nem elég, hogy a XIII. kerületben hétfőnként aktív szénnel feketére színezett különlegességet rendelhetnek, a Don Pepe is csavart egyet a recepten, és bár a színe megmaradt, a szinteket megduplázta a Megagiga Supreme Pizzával. Nyilvánvaló, hogy mit tettünk: amint tudtuk, befaltuk a közel 1 kilós szörnyet!

img_20180203_133026-01.jpeg

És majd kipukkadtunk tőle, úgyhogy páros menüként, vagy nagyétkűeknek egyedül is kiváló választás lesz a belül marhahússal, cheddar és mozzarella sajttal, felül pedig pizzaparadicsommal, mediterrán sonkával, baconnel, chorizóval, gombával, trikolor paprikával, lilahagymával és fekete olívával támadó különlegesség. Ráadásul mindez 2590 forintért, ami pizzától nem olcsó, azonban a méretek és a feltétek mennyisége ezúttal megdolgozik a pénzünkért.

img_20180203_134153-01.jpeg

Ízvilág tekintetében ugyanakkor nem kell semmi különlegességre számítani, hiszen nem is igen került rá olyasmi, amit ne láthattun volna már pizzán. Az ételt a különböző sonkák és a chorizo uralják, mely mellett azonban elegendő teret kapnak a sajtok és a zöldségek. Csak a marha talán, ami picit elvész a fűszeres hústömegben, de ezt sem neveznénk felesleges összetevőnek.

A fentiek fényében szerintem egyértelmű, hogy bejött a Megagiga Supreme, mellyel akár egy teljes napi étkezést le lehet tudni. Húsimádó pizzarajongóknak kötelező próbára tenni, hiszen ilyen tekintetben jól el van eresztve, ráadásul a desszerten, vacsorán, de még a másnapi reggelin sem kell majd sokat gondolkodni, hiszen nem igazán fog belénk férni.

Itt kóstoltuk:

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9613636414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása