Néhány évvel ezelőtt a BOSS volt az első két hússal készülő KFC szendvics, melyet tavaly januárban egy Dupla Grander követett, majd még abban az évben a Zingerek is kaptak egy emeletes verziót, persze mindezt csak néhány hét erejéig. A sok hús úgy tűnik mindenkinek bejött, hiszen idén ismét Dupla Granderrel indult az év, amit pár hete Dupla Zinger váltott, mi pedig be is faltunk egy BBQ szószos verziót.
Bár a tavalyi "modellhez" képest nem történt érdemi változás, mégis úgy gondoltuk, hirdetjük az igét, és ha már amúgy is az Ezredessel fémjelzett étteremben készültünk jól lakni, azt miért ne egy szép emlékeket idéző időszakos burgerrel tegyük? Úgyhogy egy nagy adag mogyoróvajas shake mellé - hiszen ez is visszatért az éttermekbe egy ideje - kértünk egy Dupla Zinger BBQ-t, amibe a két H&S panírban sütött csirkemellen kívül saláta, paradicsom, ömlesztett sajt, savanyú uborka, valamint barbecue és nacho sajtszósz kerül.
Ahogy azt a KFC-től megszokhattuk, az ételben abszolút a csirke dominál, és annak csípős panírja. Ezen kívül a szószok és a sajt is kellemesen el van a háttérben, a zöldségek viszont nem igazán érződnek, ez alól némileg az uborka jelent kivételt. A szendvics egyébként meglehetősen méretes, jót tett neki, hogy tavaly óta nagyobb zsemlét használnak hozzá.
Ha tehát egy nagyon csirkés, csípős burgerre vágyunk, nem érdemes a legközelebbi KFC-nél tovább menni, hiszen a Dupla Zingerek épp ebben a legjobbak.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.