Cheetosos Quesadilla

2016. december 12. - Feiertag Erik

Magyarországon is láthattunk már tortilla chipsszel felturbózott hamburgert, például néhány éve a Burger Kingben egy mexikói Whopper személyében. Ezúttal a Taco Bell jelentkezett hasonló, de mégis más, sokkal elborultabb koncepcióval: Cheetosszal tömtek tele egy Quesadillát.

taco-bell-cheetos-quesadilla.jpg

Sem Japán, sem az Egyesült Államok nem kap ebből az őrültésgből most, hiszen csak a Fülöp-szigeteken érhető el az akció, melyet csak limitált ideig futtat az étteremlánc. A tortillába háromféle olvasztott sajton kívül cheddar sajttal és jalapeno paprikával ízesített Cheetos kerül. Üröm az örömben - vagy épp fordítva? -, hogy bárki összeállíthatja ezt a terméket olcsóbban, ha rendel egy sima Quesadillát, és visz magával egy zacskó chipset.

Bármilyen őrültnek is tűnjön ez a termék, nem újdonság a Taco Belltől, hogy a gepárdos rágcsálnivalóval dobják fel ételeiket. Korábban Kanadában tortilla batyukat töltöttek vele, az Egyesült Államokban pedig burritóhoz használták.

via Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2512032457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása