Halas pizzák királya - Salmon King

2016. április 19. - Feiertag Erik

Igazán jó tengeri pizzát elég nehéz találni, igaz, nem véletlen, hisz az egyetlen magyar tenger valójában egy méretes tó. Valamivel egyszerűbb dolgunk van, ha az adott étterem sushi készítéssel is foglalkozik, hisz ahhoz valóban elengedhetetlen a kiváló minőségű alapanyag. Milyen szerencse, hogy az #1Pizza nem rég bővült egy testvérrel, az #1Sushival!

1pizza_salmon_king_custom.jpg

Az első pizza, mely a közösködésből profitál, a Salmon King. Ehhez helyben pácolt kapros füstölt lazacot használnak, tehát nem egy zacskó kőkemény mirelit halból készül. Ezen kívül krémsajtos alap, bivaly mozzarella és újhagyma a feltét. A 2200 forintos ár nem olcsó, ugyanakkor be kell látnunk, hogy ha prémium összetevőket szeretnénk, azt meg kell fizetni.

Szerencsére odafigyeltek az étel kidolgozásánál: a lazac sütés után kerül a pizzára, illetve egy rövidebb második etapot kap azért, így nem szárad ki vagy ég oda, ami jó hatással van az ízekre. A hal egyébként nagyon domináns, a füstölt-kapros íz nagyon kellemes, ugyanakkor elég sós is, szerencsére ahova nem jutott a húsból, ott a krémsajtos alap és a mozzarella kellemesen ellensúlyozza.

1pizza_salmon_king_5_custom.jpg

A Salmon King tehát egész jól sikerült, ha valaki igazán minőségi halas pizzára vágyik, nem kell tovább keresgélnie. Rendeléssel kapcsolatban itt találtok infókat, illetve ha az #1Sushi kínálatára vetnétek egy pillantást, akkor ide kattintsatok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr888638436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása