Bivalyhús a Don Pepében

2016. március 03. - Feiertag Erik

Folytatódik a Don Pepe különleges húsokat felvonultató burger szériája, hisz strucc és szarvas után most egy bivalyhússal készült szendvicset is megkóstolhatnak az érdeklődők. Persze akad új pizza és más akció is márciusra, lejjebb minden kiderül!

bivaly_caprese_burger_don_pepe_2016.png

Ahogy azt fentebb írtam, erre a hónapra a Bivaly Caprese Burger jutott, melynek különlegessége a húsban keresendő, ugyanis bivalyból készül. Névadó még a bivaly mozzarella is, mely szintén nem hétköznapi, de itt-ott azért bele lehet futni, például az #1Pizza All in pizzájában. Ezeken kívül paradicsom, jégsaláta, bazsalikom, balzsamecet krém és kapribogyó kerül a 2790 forintos szendvicsbe, melyet nyilván a hús drágít meg. Az ár szerintem vállalható, már csak azért is, mert jár hozzá a szokásos DP öntet és burgonya, amik egyrészt garantálják a jóllakást, másrészt az egyik legjobb páros, amit étteremben kaphatunk.

sonkas-kolbaszos_pizza_don_pepe_2016_marcius.png

Márciusra nem gondolták túl a pizzát, egy egyszerű Sonkás-Kolbászos darabot rendelhetünk a megszokott, akciós 1090 forintos áron. A feltét mozzarella, kukorica, sonka és paraszt kolbász. Ha szomjasak is vagyunk, 1290 forintért dobozos üdítővel is kapható, de mi inkább egy nagyobb palackot ajánlunk helyette, ugyanis így ár/érték arányban jobban jöttök ki. Ha már szóba kerültek az italok: két Deluxe termékhez (van ilyen saláta, tészta vagy hamburger) két doboz 0,33 literes, míg a Piadinák mellé egy palack 1,25 literes Coca-Colát küldenek ajándékba, úgyhogy márciusban szomjan senki sem marad, aki Don Pepétől rendel.

serpenyos_hetek_don_pepe_2016_marcius.png

Heti akcióval is készült a Don Pepe, ami ezúttal a Serpenyős termékeken kalauzolja végig a vásárlókat. Ahogy megszokhattátok, minden héten más-más étel lesz leakciózva:

Március 1-6.: Kemencés Jambalaya Pasta 2790,- (garnéla rák, csirkemell filé, fokhagyma, kaliforniai paprika, angolzeller, casarecce tészta, paradicsom szósz, cayenne bors, római kömény, koktél paradicsom, mozzarella sajt, szeletelt bacon, kolbász)

Március 7-13.: Toszkán Serpenyő 1790,- (paraj, articsóka, krémsajt, szárított paradicsom, fokhagyma, focaccia, tej, vaj, Tortilla chips, paradicsom)

Március 14-20.: Mac&Cheese Sonkával és Bacon-nel 2090,- (casareccia tészta, tej, tejszín, vaj, mozzarella, trapista, főtt-füstölt császárszalonna, sonka, petrezselyem)

Március 21-27.: Chili Con Carne 1790,- (marhahús, kukorica, vörösbab, hagyma, fokhagyma, tortilla, tejföl, mozzarella), Pepe Papa Parajos Pipije 1790,- (Fokhagyma, paraj, tej, tejszín, camembert, csirkemell, paradicsom, focaccia)

Március 28-31.: Háromhúsos Juhtúrós Gnocchi Sajtban Sütve 2790,- (gnocchi, bélszín, kacsamell, csirke, juhtúró, tej, tejszín, fokhagyma, petrezselyem)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr78439120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása