Vasárnapi akció a KFC-ben

2015. március 22. - Feiertag Erik

Minden rosszban van valami jó. A Vasárnapi Zárva Tartásban például az, hogy olcsón kosarazhatunk a KFC-ben! Csak a kereszténydemokraták meg ne tudják.

kfc_vasarnapi_kosar_1920x1080.jpg

Ez az első vasárnap, amikor nemzeti ünneptől függetlenül sem róhatjuk szabadon a hipermarketek folyosóit. A KFC viszont igyekszik tudatosítani bennünk, hogy ettől még nagyon sok éttermük nyitva lesz a hét utolsó napján, konkrétan kettőt leszámítva az összes. Csak a budaörsi Tesco és Auchan üzletsorán található egységeket érinti a szabályozás.

Hogy ne csak erről szóljon a hír, vasárnapi akcióval is készültek, hátha átvesszük a karácsonyi japán hagyományt, miszerint minden valamire való család KFC csirkét ebédel. Az 1690 forintos áron kapható kosár két Kentucky csirkerészt, 4 db Hot Wingset és 4 db H&S Stripset tartalmaz.

Az akció április végéig él, csak vasárnaponként. A fent említett zárva tartó budaörsi éttermeken kívül a Liszt Ferenc Repülőtéren sem érvényes az akció.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr287289693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása