A Dupla Főnök, a Dupla Tortilla, meg a Szimpla Grander esete az Ezredessel

2014. július 22. - Feiertag Erik

Tegnap véget ért a Filé/Zinger promóció a KFC-ben, az étterem pedig szépen rálicitált az amúgy kicsit gyengébb összeállításra. A két közepes szendvicset egy óriás klasszikus, a tavaly nagy sikerrel bemutatkozott The BOSS burger visszatérése, a lánc legnagyobb állandó szendvicse, a Grander előtérbe helyezése, valamint egy új tortillás termékkategória időszakos bevezetése váltotta. Örülünk Vincent?

kfc_boss_grander_fekvo.jpg

De még hogy! A The BOSS-ról már tavaly írtam, Ő egy KFC-féle Big Mac valamilyen szinten, de annál jóval méretesebb. A két Kentucky fűszerezésű csirkemellfilén kívül uborka, sajt, saláta, lilahagyma, és egy speckó szósz, a majonéz alapú Colonel's Special került a termékbe. Bővebben itt olvashattok róla, röviden legyen elég annyi, hogy több mint érdemes adni neki egy esélyt.

A Nyugat-európai BOSS sokkal inkább hasonlít egy hazai Granderre. A kontinens azon felén a szendvics egy szintes, és Colonel's Special helyett Boss szószt, Cheddar helyett pedig Monetery Jack sajtot tartalmaz. Hogy melyik a jobb? Erre igen nehéz választ adni, tekintve, hogy nincs lehetőségem kipróbálni a nyugati verziót, de ránézésre a hazai egy nagyobb, tartalmasabb szendvics.

Csak azért nem ajánlom olyan lelkesen a Grandert, mert a fenti termékkel ellentétben ezt bármikor megkóstolhatjátok. Én magam részéről jobban szeretem a BOSS-nál, ennek oka pedig a panírban keresendő, mely ezúttal a megszokottabb H&S, azaz enyhén csípős. A hús ezúttal csirkecomb, a zöldségek lilahagyma és saláta, mindemellett pedig sajt, bacon, majonéz és BBQ szósz található benne. Igazi zászlóshajó alkat minden téren.

duetos_fekvo.jpg

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön a pénztárcabarát újdonság, a Sajtburger Gyilkos Duetos! Lassan mexikói étteremként is számon lehetne tartani a Kentucky-t, annyi az ilyen alapokra építkező termék, de ez persze nem probléma, amíg finomak. Hogy a Duetos milyen az még a héten kiderül, a leírás azonban csupa jót ígér. Háromszöggé hajtogatott tortillában H&S Strips, saláta, paradicsom és paradicsomos szósz. Mindez duplán, azaz 450 forintért két ilyen kis csomagocskát kapunk. Menüben 790-et kell érte kipengetni, ilyenkor a szokásos krumpli és újratölthető Pepsi jár mellé, abszolút megérős kategória szerintem.

Bár az akció igazi nagyágyúja nem újdonság, egy igencsak jól sikerült terméket hoztak vissza a kínálatba. Az új, olcsó belépő pedig igazi slágerterméknek néz ki. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr916530643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása