Megjött a Meki idei első IGAZI promóciója!

2014. június 06. - Feiertag Erik

Ebben az évben a McDonald's időszakos kínálata meglehetősen gyenge volt. Igaz, januárban robbantottak a McRib-bel mely azóta az állandó kínálat részét képzi, és a Cézár Szendvics is egész jó volt, de olyan igazán összerakott promóciót még nem csináltak. Nyárra viszont összekapta magát a piacvezető lánc, és két tényleg jónak tűnő burgerrel indítják az évszakot.

ossztuz.png

Össztűzburger: A Mission Impossible betűtípussal plakátokra robbant termék végre nem BBQ-val és pirított hagymával szeretne kitűnni a BBQ-s pirítotthagymás tömegből. A szezámmaggal és bacondarabkákkal megszórt buci, a marhahús, a saláta, és a rejtélyes de enyhén csípős szósz mellé (vagy inkább közé?) mexikói ízesítésű Pepper Jack sajtpogácsa is került. Hogy ez a gyakorlatban mit jelent azt még nem tudni, valószínűleg kukorica meg egyéb közép-amerikai jellegű összetevők nem lettek belekeverve, csak fűszerezésről van szó, de még így is elég erős termékként csöppent ebbe a gyorséttermi szempontból elég ergya évbe.

love.png

Love Burger: A rezidens csirkés szendvics ezúttal ismét grillezett csirkehúson alapul, és hosszúkás bucit kap, mely ha hinni lehet a képeknek egy szív alakú billogot is kap a hátára. Mindemellett salátát, ruccolát, paradicsomot, koktélszószt és füstölt mozzarella szeleteket tartalmaz. Hogy ennek mi köze a szerelemhez vagy a romantikus filmekhez, azt nem lehet tudni, minden esetre ha hozza a fent említett Cézár Szendvics szintjét már nem járunk rosszul vele.

snaack.png

Snack téren újdonságra már nem futotta, csak kreatív ámde a termékhez egyáltalán nem kapcsolódó nevekre. Így a rácsos burgonya ezúttal Sztár Burgonya, a 'csirkegolyók' pedig Csirkés Mozifalatok néven próbál szerencsét. Most már mindenki kijött a nyár eleji promóciójával, és messze a Meki kínálata tűnik a legjobbnak (bár ezt még csak ránézésre mondom).

Vicces amúgy, hogy idén szinte minden promójukban szerepet kapott a Sajtos Royal, de amikor valóban létjogosultsága lenne a Ponyvaregény révén egy filmes akcióban, kihagyják. Ráadásul idén húsz éve mutatták be az amerikai mozik, minden összevágna egy jó kis Sajtos Negyedfontos akcióhoz. Mondjuk nyilván nem tehetik ki csak úgy ide-oda a címet, de ha hasonló betűtípussal vagy a filmet idéző körítéssel készítettek volna plakátokat mindenki vágná hogy miről van szó.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr256306133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása