A japán BK megújult reggeli kínálata máshol napközben is elmenne

2014. május 05. - Feiertag Erik

A McReggeli megjelenése óta mindenütt nagy sikernek örvend, már csak azért is, mert amíg az a kínálat kapható, más nem. Itthon nekik van a legnagyobb választékuk a korai órákban, minden féle szendvicset, McBurit, sőt, még Wrap-et is kínál. A Burger King kicsit le van maradva, de azért náluk is van pár érdekesebb termék. Utóbbi lánc megújította japán reggeli kínálatát és olyan újdonságok is kerültek bele, melyek még a normál kínálatban is megállnák a helyüket.

01.jpg

Például a fenti képen látható Morning Burger és Hot Dog. Előbbi egy sima sajtburger másfajta buciban, szezámmag helyett búzacsíra került rá. Utóbbi már érdekesebb, legalábbis nekünk, mert japánban ez az alap kínálat része, csak elérhetővé tették reggeli időszakban is. Nagy meglepetésre egy kalbász, ketchup, mustár és relish került bele/rá.

02.jpg

Rajtuk kívül három burger került még be a kínálatba. A Spam & Cheese Burger sajttal, paradicsommal, uborkával, majonézzel, és löncshússal érkezik. A Bolognese Burgert a marhahús, a hagyma és a paradicsom mellett vörösboros-paradicsomos hússzósszal bolondították meg. A harmadik és egyben legergyább szendvics, a BLT bacont, salátát, majonézt, paradicsomot, uborkát és sajtot tartalmaz.

03.jpg

A Hot Dog-hoz hasonlóan más termék is bekerült a normál menüről. Japánban reggelire már halas étel is kérhető a Fish Sandwich személyében, mely a szokásos dolgokat tartalmazza, úgy mint a panírozott halfilé, saláta, tartárszósz és sajt. A burgeres vonalhoz hasonlóen itt is van egy lazább darab, mely marhafelvágottat, sajtot, paradicsomot, hagymát és majonézt tartalmaz.

04.JPG

Elég impozáns felhozatal reggelre, egyik alacsonyodik a vicc kategória Dupla Sajtos Toast szintjére (a képen), melyet előszeretettel akcióz a legnagyobb gyorsétteremlánc. Ahogy elöl is írtam, vannak itthon jó termékek McReggeli keretein belül, de azért ezek más kategóriát képviselnek. Nyilván itt másmilyen a piac, mások az igények, nem biztos hogy egy-két hétnél tovább húznák ezek az ételek, de ahogy mondani szokás, a szomszéd nője mindig zöldebb.

Forrás: Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr936306139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása