BK házhozszállítás

2012. február 02. - Feiertag Erik

bk order.PNGMost biztosan mindenki felkapta a fejét, és máris kattintott a BurgerKing weblapjára, kíváncsian végigpásztázta azt, és csalódottan hátradőlve székében így sóhajtott: Ez átverés. Való igaz, a cím kicsit becsapós, de ami késik nem múlik, egyszer eljön az a  nap is, amikor Magyarországon is házhoz jön a Whopper.

Mert a kiszállítás egyelőre csak az Egyesült Államokban működik. Most mondhatjátok, hogy az Amazon is szállít Magyarországra, de azért ez kész ételnél nem biztos, hogy életképes ötlet.

De hogy kicsit enyhítsek szívfájdalmatokon. Azért az USA-ban sem "fenékig tejfel" a dolog, csupán két államban érhető el a szolgáltatás. Nevezetesen Marylandben és Virginiában. És még ezen belül is limitálva van a dolog, az éttermek bizonyos körzetében működik csupán, nyilván mert biztosítaniuk kell a minőséget, egy hamburgernek pedig nem tesz jót ha ide-oda viszik.

További információt itt találtok. Kicsit utánakerestem a dolgoknak, az USA-ban a meki és a KFC is rendelkezik házhoz szállítással, utóbbié még béta állapotban tengeti napjait, de a McDonald's elég felkészültnek látszik. A nevét viszont tuti nem találjátok ki: McDelivery.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr476306475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása