Máshogy Guba Torta

2018. március 19. - Feiertag Erik

Annyi mindennel frissül hónapról-hónapra a Don Pepe kínálata, hogy nem igazán tudujuk a szezonális étlapot kóstolgatni, pedig lenne rajta pár érdekesség, még ha nem is igazán vágnának a gyorséttermi témába. Egy desszert azért lecsúszhat némelyik hamburger/szendvics/pizza menü után, így az előzetesen igencsak kellemesnek ígérkező Máshogy Guba Tortára mi is vetettünk egy pillantást.

img_20180208_143057-01.jpeg

Tovább
komment

Dühös Bacon Király hódít északon

2018. március 16. - Feiertag Erik

Ugyan kicsit már untuk a vége felé, hogy a hazai Burger King nem tudott jobbat kitalálni mint a Bacon King, azért az egyik kedvenc promóciós szendvicsünk volt tavaly. Korábban pedig nagyon szerettük az Angry Whopper nevű pikáns-csípős hamburgert, úgyhogy most nagyon, de nagyon irigyek vagyunk Svédországra.

bk_se_angry_1440x640_start.jpg

Tovább
komment

Egy sor Távol-keleti újdonság a KFC-ben

2018. március 13. - Feiertag Erik

Véget ért a KFC most már mondhatni szokásos évindító nagyon sajtos, Dupla Granderes promóciója, melyet a lánctól nem meglepő módon egy ázsiai ízekre koncentráló Teriyaki szósszal operáló újdonság rengeteg vált. Nézzük, miből válogathatunk a következő hetekben!

01.jpg

Tovább
komment

Évek óta erre vártunk: brutális újdonságok a hazai Mekiben!

2018. március 06. - Feiertag Erik

Sokat panaszkodtunk azzal kapcsolatban, hogy a magyarországi McDonald's kínálata nem éppen a változatosságáról híres - ez alatt nyilván az időszakos, extrább ételeket értjük, hiszen az állandó kínálat teljesen rendben van. A cég 30. hazai évfordulója alakalmából viszont olyat kapunk, amire a környező országok is simán irigyek lehetnek.

mcd_maestro_carousel_03-06.png

Tovább
komment

Különleges szendvicsekkel erősít az OMV

2018. március 03. - Feiertag Erik

Egy benzinkútról ritkán jut eszünkbe, hogy valami igazán ízleteset is ehetünk tankolás után. Persze a pénztár köré létesített boltocskákat mindenki ismeri, egy-egy csoki, vagy üdítő sokaknak a kezébe kerül ha már ott vannak, de nem hinném hogy az ember valami tényleg laktató menüt várna. Az OMV mégis ezen a téren erősít, méghozzá nem is gyengén: Magyarország első Michelin-csillagos étterme, a Costes séfje, Palágyi Eszter alkotta meg az újdonságokat.

palgyi-eszter-a-costes-sfje-az-omv-gasztronagykvete_26664550678_o.jpg

Tovább
komment

Húsvéti újdonságok a Don Pepében

2018. március 01. - Feiertag Erik

Erős februárja volt a Don Pepének, hiszen a banános Aussie Burger, a marhával és sajttal töltött Megagiga Supreme Pizza és a nagyon mexikói Caramba szendvics mind meglehetősen jól sikerültek. Ennek fényében márciusra egy kis lazulást vártunk, de nem ezt kaptuk, sőt: a felhozatal összetétele a szokásos, ám az ételek ismét elég különlegesnek tűnnek!

tepsifules.png

Tovább
komment