Szárnyas halvadász - Amore Mio Burger

2018. január 19. - Feiertag Erik

Kedvenc hamburgereink jellemzően marhahússal készülnek, azonban a Don Pepe tavaly többször is tudott olyat mutatni csirkehússal, hogy az idei első extra burgerüket akkor is különös várakozással fogadtuk, mikor kiderült, hogy pulykahússal készül. Az előbb említett okokból magas elvárásokkal ültünk be, melyeket sikerült megugrani.

img_20180113_132919-01-01.jpeg

Tovább
komment

Továbbra is tart a Burger King bacon őrülete

2018. január 17. - Feiertag Erik

A tavaly ősszel indult Bacon Kinges promóció legérdugasztóbb szendvicsét imádtuk és többször is kóstoltuk, és örültünk, hogy velünk maradt karácsonyra is a Santa Clause burgerek mellé, de hogy 2018 is azzal indul, hogy pepitában kapunk egy adag baconös burgert kezd kicsit sok lenni.

baconkingangus_1000x550px.jpg

Tovább
komment

Nagyon sajtos évindítás a KFC-ben

2018. január 16. - Feiertag Erik

Két éve nagyot gurított a KFC: nem csak hogy összehoztak egy brutális dupla Grandert, ami bármely étterem csirkés burgerével felveszi a versenyt, de különleges összetevőivel olyan sikeres lett az egész promóció, hogy azóta minden januárban visszaköszönnek a nagyon sajtos csirkés finomságok. Ezúttal is így van, de azért kapunk pár extra újdonságot is.

kfc_w1_kv_cheeses_digitalmb_1280x1080_l1.jpg

Tovább
komment

Vadonatúj burgereket tesztel a McDonald's

2018. január 14. - Feiertag Erik

Amerikában úgy tűnik kapósak a néhány dollárért árusított olcsó szendvicsek, hiszen a helyi McDonald's egy egész szériányi újdonságot tesztel.

01a-mcdonalds-arch-burger-sign.jpg

Az Archburgerek - mert hogy így hívják őket - 2,29 és 2,99 dollár közt kaphatóak, ami a legdrágább esetben 750 forint körüli összeget jelent. Az alap verzióba sajt, uborka, hagyma, Arch szósz és marhahúspogácsa kerül, az L&T kiadás némi salátával és paradicsommal dobja fel az előzőt, míg a Bacon nevezetű variáns különlegességét vélhetően mindenki helyesen tippelte meg.

Fura egy név, gondolhatnánk, ám mégsem annyira: az Arch a vállalat logójára utal, mely angolul "Golden Arches" névre hallgat, tehát ha minden jól megy a széria elég fontos szereplője lehet a hálózat étlapjának.

További érdekesség a szendvicsekkel kapcsolatban, hogy nem mélyhűtött húsból készülnek, hanem frissen, rendelésre készítenek minden pogácsát, melyek sütés előtt egyébként 85 grammot nyomnak. Az apróságok egyelőre csak néhány étteremben kaphatóak, de siker esetén vélhetően az Egyesült Államok egész területén, majd előbb-utóbb akár hazánkban is megjelenhetnek.

via Brand Eating, a fotó pedig innen van

komment

Chicken & Egg szendvics

2018. január 08. - Feiertag Erik

Impozáns felhozatallal köszöntötte az új évet a Don Pepe, mi pedig amint tudtunk, rohantunk kedvenc éttermünkbe, hogy kipróbáljunk valamit az étlapról. Választásunk a tojásos-csirkés kézműves extra szendvicsre esett, hiszen a tavalyi év folyamán egészen megkedveltük a hálózat újdonságát, így nem menekülhetett meg a legújabb kiadás sem górcsövünktől.

img_20180106_135635-01.jpeg

Tovább
komment