Nincs olyan, hogy túl sok bacon!

2017. szeptember 21. - Feiertag Erik

Nem is olyan régen osztottunk meg Facebookon egy totál bacon burgert, melyet az amerikai Burger King kezdett árulni pár napja. Imáink meghallgattattak, hiszen kedd óta hazánkba is megérkeztek a 8 (!) szelet baconnel készülő szendvicsek.

4829.jpg

Tovább
komment

Megérkezett a Chizza a hazai KFC éttermekbe!

2017. szeptember 19. - Feiertag Erik

Mióta először hallottunk a Chizza névre keresztelt sajtos-csirkés KFC pizzáról, várjuk, hogy megérkezzen hazánkba. Most végre eljött a nap, azonban talán némi üröm is szorult örömünkbe, hiszen egy konvencionálisabb, Qurrito jellegű változat érkezett hozzánk. A két ízben és két méretben érkező tortilla-pizzán kívül pedig egy új, őszies hangulatú shake-et is köszönthetünk.

kfc_chizza_slider_02hu.jpg

Tovább
komment

Koktélból szendvics - Cuba Libre

2017. szeptember 14. - Feiertag Erik

Szeptemberre megérkezett a harmadik ciabattás szendvicse a Don Pepének, mely egy sertéshúsos, és egy mozzarellás-tojássalátás kiadást követve talán a legizgalmasabb összeállításnak tűnt több féle hússal, sajttal és szószokkal, valamint egy klasszikus koktélról kapott nevével. Miután letudtuk az őrületes Mex Beef Burgert, azonnal lecsaptunk rá!

img_20170906_133247-01_large.jpeg

Tovább
komment

Burger, pizzák, és újabb kemencében sült szendvics szeptemberben a Don Pepében

2017. szeptember 01. - Feiertag Erik

Kívánatos ételrengeteggel készült erre a hónapra a Don Pepe: a hamburger és az extra pizza kihagyhatatlannak tűnik, ahogyan a szezonális étlapra is felkerülő újabb kézműves ciabatta szendvics. Ezen kívül persze ismét kapunk akciós pizzát, valamint heti akciókat, úgyhogy szeptemberben is lesz miből válogatni.

cubalibre.jpg

Tovább
komment