Nachos tál pizzán? - Macho Nachos Pizza

2018. április 22. - Feiertag Erik

Nagyon szeretjük a mexikói stílusú ételeket és a pizzát, ami nem meglepő azok után, milyen jó véleménnyel voltunk a Chili Con Carne vagy a Mint a Moziban pizzákról. Most viszont itt az ultimate mexikói hangulat, hiszen a Macho Nachos gyakorlatilag egy pizzára álmodott nachos tál!

img_20180407_162921-01.jpeg

Tovább
komment

Megérkezett amerika a Burger Kingbe!

2018. április 17. - Feiertag Erik

Mint derült égből villámcsapás, úgy ért minket reggel a hír, hogy a Burger Kingben véget ért a tojásos-baconös-pirított hagymás időszak. Persze számíthattunk volna rá, hiszen elég régóta porondon voltak ennek az egész jó promóciónak a szendvicsei, de mégis. Az újdonságok pedig legalább, ha nem sokkal jobban hangzanak!

kings.PNG

Tovább
komment

Nagylelkű páros - Generous Jack és Jackline

2018. április 06. - Feiertag Erik

A McDonald's legújabb, és egyben évek óta talán legmenőbb tripla burgeres promójának varázslatos Magic Markus tagját már kóstoltuk, azonban akad itt még egy olyan páros, ami az akció lejárta után is velünk fog maradni. A címben is említett Generous szendvicsek váltják ugyanis a Bacon Clubhouse szériát, amit bár némileg sajnálunk, az újdonságok viszont különleges sajtokkal és szószokkal kényeztetnek, amit persze nekünk is meg kellett kóstolnunk.

img_20180308_130037-01.jpeg

Tovább
komment