Őrületes hotdog kreálmányt készített egy amerikai baseball csapat

2017. május 24. - Feiertag Erik

Egy hotdog alapjának mindig virslit vagy kolbászt képzel el az ember, még a Don Pepe elképesztő termékében, a HamHotBurDogGerben is - még ha csak részben, de - kolbászé a főszerep. A Fresno Grizzlies azonban úgy gondolta, szakít a hagyományokkal, és egészen új alapokra helyezte a népszerű ételt.

chickle.jpg

Tovább
komment

Királyi Camembert és csilis-sajtos Angus kóstoló

2017. május 20. - Feiertag Erik

Valamikor április vége felé vezette be új szendvicseit a Burger King camembert sajttal, meg egy méretes Angus hússal készülő Chili Cheese variánst. Az elmúlt időszakban voltunk egy-két gasztro fesztiválon, meg a többi lánc is sorra mutatta be tavasz végére - nyár elejére szánt újdonságait, így nem igazán volt időnk a BK felhozatalára. Azóta viszont sikerült összehoznunk pár falást az étteremben, így megszülethetett ez a poszt is!

img_20170422_173213-01_custom.jpeg

Tovább
komment

Oreós sör lehet a nyár legmenőbb itala

2017. május 18. - Feiertag Erik

Az Oreo egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A cég által gyártott különböző ízesítésű kekszek mellé az édességgel készülő ételkülönlegességeknek is egész garmadája van már, elég csak a Bamba Marhában kapható baconben sütött kekszre gondolni. Egy amerikai sörfőzde viszont valami egészen elképesztővel állt elő.

16123719_753112378186711_5942633994762846208_n.jpg

Tovább
komment

Tortilla chips pizzán? - Mint a moziban és Kukorica János

2017. május 16. - Feiertag Erik

Egy tál tortilla chips nem csak valami finom szósszal jó, ezt már a Burger King is bebizonyította pár éve, illetve elég csak idén januárra gondolni, amikor a McDonald's is hasonlóan dobta fel Sajtburgereit. Pizzán viszont még nem próbáltuk ki a rágcsát, és mivel a Don Pepénél két állandó terméken is használják, nem volt kérdés, hol fogunk ilyesmit kóstolni.

dupla.jpg

Tovább
komment

Minden harmadik Mekiben kérhető Gluténmentes Sajtburger!

2017. május 13. - Feiertag Erik

Néhány éve egy sajtóesemény alkalmával mutatta be a McDonald's Gluténmentes Sajtburgerét, melyet akkoriban igen limitált számú étteremben lehetett csak kapni. Ez a szám most jelentősen megugrott, hiszen hétfő óta a hazai egységek több mint harmadában kapható a lisztérzékenyeknek szánt hamburger.

glutenfree.png

Tovább
komment

A nyár első frissítői a Starbucksban

2017. május 10. - Feiertag Erik

Bár az időjárásból nem mindig derül ki, de valójában már keményen benne járunk a tavaszban, sőt, lassan itt a nyár is, így az igazi jó időnek is el kell hamarosan jönnie. Erre készülvén a Starbucks bemutatta frissítő-hűsítő kínálatát, hogy a nagy melegben kevésbé vágyjuk majd vissza a borús napokat.

starbucks-vanilla_sweet_cream_cold_brew_1.JPG

Tovább
komment

Távol-Csirkeleti kóstoló

2017. május 08. - Feiertag Erik

Május másodikán ismét visszatért a KFC nagy sikerű Távol-keleti kínálata sok régi ismerőssel, és néhány újdonsággal kiegészülve. Bár leginkább a teriyaki szószos Dupla Zingerre voltunk kíváncsiak, azért ismét végigettük a teljes menüt, és még egy meggyes shake-et is ledöntöttünk mellé, hogy mindent megírhassunk!

kfc_orient_dmb_l1.jpg

Tovább
komment