Zöld hamburgert kóstoltunk - Nightmare King

2018. október 21. - Feiertag Erik

Néhány éve jöttek divatba a különböző színezésű zsemlével készült hamburgerek, hogy aztán viszonylag hamar feledésbe is merüljenek. Ez szerintünk inkább jót tett a dolognak, hiszen ha folyton lenne valami meghökkentő szín, már fel se figyelnénk rá, így viszont sokak fantáziáját megmozgatta a rémesen zöld halloweeni Nightmare King, melyet a Burger King többek közt magyarországon is piacra dobott.

img_20181020_125714-01.jpeg

Az október 18-tól a készlet erejéig elérhető szendvics legnagyobb különlegessége egyértelműen a zöld színű zsemle. Persze a tartalom sem hétköznapi, hiszen mi például nem is emlékszünk olyan gyorséttermi hamburgerre, melyben panírozott csirke és marhahúspogácsa is volt. Ezen kívül majonéz, hagyma, sajt és bacon kapott helyet benne, az ára pedig meglehetősen magas, 1890 forint lett önmagában, és 2490 menüben.

img_20181020_125630-01.jpeg

Ahogyan annak idején az Angriest Whopper, úgy ez is kihagyhatatlan cucc volt, így mi is elkaptunk egyet. Elég fura dolog zöld bucit falni, általában a hasonló színezetű kenyérféléket nem épp megenni szoktuk. A zsemle íze amúgy teljesen átlagos, ahogy amúgy a többi összetevő sem kínál nagy extrát. A marha és a csirke nem mindennapi együtt, de annyira azért nem is észveszejtő élmény, főleg úgy, hogy inkább a sajt és a bacon dominál, így végül egy extrább Bacon Kinget kapunk, mellyel végülis szépen igazodik az étterem jelenleg futó promóciójához.

img_20181020_125936-01.jpeg

Összességében nem rossz darab, de különlegessége inkább a külsejében keresendő, az pedig képeken is átjön, ára pedig így nehézkesen teszi ajánlott darabbá.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1114314045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása