Don Pepe Fried Chicken

2018. július 07. - Feiertag Erik

Múlt hónapban indult útjára a Don Pepe Fried Chicken termékcsalád, amire ugyan nem ugrottunk rá egyből, azért érdekelt minket, hogy sikerült a két féle panírral kapható csirkemell csíkokat és más finomságokat tartalmazó parti pakk. A júliusi újdonságokat megelőzően be is rendeltük a kisebb csomagot a négy legérdekesebbnek tűnő szósszal!

img_20180705_183028-01.jpeg

A Duo és Super Size méretben kapható DP FC pakk előbbi verziója 12 csirkemell csíkot tartalmaz ropogós corn flakes-szel készülő és/vagy parmezános bundában, hat rántott sajtrudat szezámos buciban, 12 rántott hagymakarikát, két választható szószt és rengeteg a hamburgerek mellől ismerős DP burgonyát tartalmaz. Utóbbi ennek a dupláját, az ár pedig 3990 és 7490 forint. 

Kicsit kihagyott ziccernek érezzük a csirkecsíkokat, hiszen bár nem rosszak, azért nem is kiemelkedőek. Sajnos a ropogósnak szánt darabok kissé megpuhultak mire ideértek, de a gabonapelyhek szerencsére tartották ropogósságukat. A parmezános bundában nem igazán éreztük a sajtot, bár ez eleve egy elég visszafogott ízvilágú típus, így főleg szószok mellett ez nem meglepő. És ha már szóba kerültek:

Márvány sajtos: kellemes sajtos öntet visszafogott ízvilággal

Chili & Garlic: kissé szirup szerű ázsiai hangulatú édes-csípős szósz, ez is elég jó volt

Extra Erős: lényegében csípős ketchup, kicsit mást vártunk, de végül is nem ígértek semmi többet

Kentucky: kissé pikáns, fűszeres szósz, nekünk nagyon bejött

Ugye a csomagunkhoz alapból csak két öntet járt, a továbbiak darabja 300 forint volt. Nem feltétlen érezzük szükségesnek a plusz szószokat, talán egyet érdemes lehet választani hogy tuti ne fogyjon el, és ne maradjon hoppon a rengeteg tunkolni való, amik közül egyébként a sajtrudak voltak a kedvenceink, melyek ízre mozzarellának tűntek, és remekül illettek szinte bármelyik öntetünkhöz. A burgonya hozza a szokásos magas szintet, a hagymakarika meg sima mirelit, de baromi jó, úgyhogy nincs mit felróni.

img_20180705_183517-01.jpeg

Végül az a fura helyzet alakult ki, hogy a csirke korrekt volt, a többi snack viszont meglepően jó, így összességében ajánlott a csomag, csak ne várjatok csodát a panírtól. Ráadásul ebben a hónapban kiszereléstől függően három vagy hat dobozos Soproni Radler jár a rendelések mellé, ami jó kis extra az esti meccs mellé.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5414097705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása