Laza lazacos - Salmon Deluxe szendvics

2018. június 22. - Feiertag Erik

Sok jó extra szendvicset kóstolhattunk már a Don Pepében, de ha valami hiányzott eddig, az a Salmon Deluxe, mely lazac steakkel próbálja elcsábítani az éhes szájakat. Minket is sikerült neki!

img_20180616_180254-01.jpeg

A szendvicsbe lazac steak, mozzarella, sajtkrém, főtt tojás, bébi paraj, paradicsom és grillezett camembert kerül. Árban a szokásosnál némileg magasabb, de még mindig korrektnek mondható 2180 forintos mezőnyben indul. Ezúttal is házhozszállítással kértük az ételt, ami egész jól egyben is maradt a speckó dobozkában.

A viszonylag kevés összetevő remekül teszi a dolgát, szinte minden falatban érződnek, és bőven elég teret engednek a lazacnak, melynek uralnia kell a szendvicset. A főtt tojást mondjuk kivettük volna, de hát mi majd' minden szendvicset, burgert és pizzát megszabadítanánk tőle, úgyhogy ez a vélemény kevésbé releváns most. Az viszont igen, hogy a ciabatta túl ropogósra lett pirítva, ami némileg csorbított a szendvics élvezhetőségén.

img_20180616_180211-01.jpeg

Összességében tehát kifejezetten kellemes, ajánlott darab lett a Salmon Deluxe. Az ételt a lazac uralja, ami mellett kellemesen érződik a többi összetevő is, melyeket talán a grillezett camembert uralja. Szerintünk érdemes tenni vele egy próbát, ha az ember kicsit is kedveli a halas ételeket.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr114064673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása