Big Mac extrákkal

2018. május 08. - Feiertag Erik

Folytatódik a hazai McDonald's 30. évfordulójának ünneplése. Idén kaptunk már Grand Big Mac-et normál áron, és volt egy elég komoly Maestro promóció különleges sajtokkal. Ezúttal egy kicsit visszafogottabb, de ettől még szerethető széria került az étlapra.

bigmac.png

Nem árulnak zsákbamacskát a Big Mac új variánsai: egy zöldségekkel, és egy baconnel kiegészített kiadást kapunk, de aki mégis a sima szendvicshez ragaszkodna, most olcsóbban kérheti.

Big Mac: 2 db marhahúspogácsa , ömlesztett cheddar sajt, hagyma, jégsaláta, kapros savanyú uborka, Big Mac szósz, szezámmagos zsemlében

Big Mac BLT: 2 db marhahúspogácsa, bacon, ömlesztett cheddar sajt, hagyma, jégsaláta, paradicsom, kapros savanyú uborka, Big Mac szósz, szezámmagos zsemlében

Big Mac Bacon: 2 db marhahúspogácsa, bacon, ömlesztett cheddar sajt , hagyma darabok, jégsaláta, kapros savanyú uborka, Big Mac szósz, szezámmagos zsemlében.

Árakról sajnos nincsenek információink, de vélhetően nem kerülnek lényegesen többe. A burgereken kívül nem rég bevezetésre került egy Bounty shake és egy Bounty McFlurry, ezek az édességek az ismert csokoládé hangulatát igyekeznek megidézni, tehát kókuszos-csokis ízvilágot kell várni tőlük.

bounty.png

Van tehát miből válogatni, ha az ember valami Mekis újdonságot kóstolna, így érdemes lehet mostanában megejteni egy kört valamelyik étteremben.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5613899040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása