Májusi és szezonális újdonságok a Don Pepében

2018. május 01. - Feiertag Erik

Ez a hónap a különlegesebbek közé tartozik a Don Pepe kínálatának szempontjából, hiszen a szokásosnak mondható újítások mellett frissítésre került a szezonális étlap is, így most extra adag kóstolni való rendelhető a hazai étteremből. 

burger.jpg

Kezdjük mindjárt a számunkra legörömtelibb hírrel: kedvenc pizzánk, Mint a Moziban kapott májusra egy hamburger kiadást. Noha az összetevők alapján ez inkább a múlt havi Macho Nachos Pizza konverziójának tűnik, a két étel elég hasonló ahhoz, hogy átjárhatóak legyenek elnevezés szempontjából. A szendvicsbe jégsaláta, paradicsom, cheddar, marhahús pogácsa, bacon, jalapeno, salsa szósz, guacamole és némi nachos kerül, plusz mellé a szokásos burgonya-szósz kombó, ami haspukkasztó adaggá teszi a 2390 forintos összeállítást.

A kézműves extra szendvics vonal is egy érdekes mashuppal hódít, hiszen egy Cézár salátát sikerült elhelyezni a Chicken Caesar Revolutionben. Ez szezámos bundában sült csirkemellet, parmezán sajtot, bacon csipszet, paradicsomot, almaszeleteket, Cézár salátát, szardellás sajtkrémet, és a ciabatták belsejére sütött mozzarellát jelent. Az újdonság árát ismét sikerült 2000 forint alatt tartani, ezúttal 1980 forintért falhatjuk a szendvicset.

pizza.jpg

Pizzák terén egyrészt 1390 forintért (fél literes üdítővel 1650 forintért) választhatjuk a Tarjás Pizzát, melyre tarja, mozzarella, vöröshagyma, paradicsom és pizzaszósz kerül, vagy elmegyünk extrém irányokba a Nutellás-Banános-Epres Pizzával, melynek neve némi mentalevelet és mandula forgácsot leszámítva le is írta az összes hozzávalót. 2390 forintos árát ugyanakkor picit talán soknak érezzük.

akcio.jpg

Dogger és Hamburger rajongók számára lehet szuper hír, hogy 6 naponta váltakozó akcióban 200 forinttal olcsóbban kóstolhatóak meg ezek az ételek. Ráadásul mától pont a HamHotBurDogGer van terítéken, ami a hálózat egy olyan étele, amit minden haspóknak ki kell próbálnia!

szezonalis.jpg

További újdonságok találhatóak még a szezonális étlapon, ebből is érdemes lehet szemezgetni ha épp étteremben járunk, vagy a Don Pepétől rendelnénk, noha kevésbé gyorséttermi jellegű a kínálat. Mi valószínűleg megint a desszertet fogjuk kipróbálni, ami némileg a májusi extra pizza kicsinyített változatának tűnik.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4813880922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása