Nachos tál pizzán? - Macho Nachos Pizza

2018. április 22. - Feiertag Erik

Nagyon szeretjük a mexikói stílusú ételeket és a pizzát, ami nem meglepő azok után, milyen jó véleménnyel voltunk a Chili Con Carne vagy a Mint a Moziban pizzákról. Most viszont itt az ultimate mexikói hangulat, hiszen a Macho Nachos gyakorlatilag egy pizzára álmodott nachos tál!

img_20180407_162921-01.jpeg

A Don Pepe áprilisi, eddigi egyik legőrültebb pizza kreálmányának fő ismérve, hogy középre egy tésztából formázott tálka kerül, melybe guacamole és sajtszósz kerül. Ebbe mártogathatjuk a marhás-cheddaros-salsás-tejfölös-jalapenós pizza alapra kerülő tortilla csipszet, vagy akár a pizza szeleteket is, ha úgy tartja kedvünk. 2390 forintos ára ennek fényében annyira nem extrém, hiszen elég különleges tálalás jár a pénzünkért.

A Menyecske utcai éttermeben ismét kitett magáért a szakács, noha házhozszállítás esetén talán nem kaptunk volna ilyen szépen elrendezett csipszet. A sajtszósz egyébként ugyanaz lehet, amit egyes pizzák alapjaként használnak, tehát ízvilága visszafogott, ugyanakkor kellően érezhető benne a cheddar. Jó pont, hiszen így elegendő teret hagy a guacamole számára, ha mindkét öntetből egyszerre szedünk.

img_20180407_162942-01.jpeg

A pizza amúgy egy korrekt marhahúsos darab, amin talán kicsit sok a mozzarella, jó lett volna a feltétet is tunkolni a csipszszel, de akkor ki ette volna meg az üres pizzatésztát? A salsa iszonyú csípős, főleg, ha kerül a falatba némi jalapeno is, a BBQ Hot Chix szendviccsel ellentétben tehát kicsit sem ajánlható olyanoknak, akik nem bírják az ilyesmit.

img_20180407_164351-01.jpeg

Idén másodjára dobott össze a Don Pepe kicsit őrültebb pizzát, és eddig mindkétszer egész jól sikerült a végeredmény. Ha áprilisban csak egy pizzát rendeltek, erre lehet érdemes rárepülni, mi pedig kíváncsian várjuk, mi lesz az étterem következő nagy dobása!

Itt kóstoltuk:

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1013841406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása