Extra ropogós csipszek a Chiótól!

2018. április 20. - Feiertag Erik

Facebook követőink már láthatták, hogy kaptunk egy szatyornyi Chio Kettle sütéssel készült újdonságot. Nem voltunk restek felfalni mindet, és megírni, milyenek voltak!

img_20180419_114000-01.jpeg

A Kettle technológia lényege, hogy a snackeket méretes üstökben, a megszokottnál lassabban, hosszabb ideig sütik, így az átlagos változatoknál ropogósabb lesz a végeredmény. És nem csak reklámfogásról van szó, valóban roppanósabbak a falatok.

img_20180419_155356-01.jpeg

Ez pedig főleg a csipszneknél érződik. Mi egyébként ezeket szerettük legjobban, azon belül is a rozmaringos és a csilis-paprikás. Előbbi ugyan elég sós, azért kellően érződik a fűszernövény is, ami egy igazán különleges rágcsát eredményez, utóbbi pedig a hagyományosabb paprikás csipsz hangulatát fejeli meg egy kis csípős csilivel, ami igazán jól áll neki. Ezeken kívül van még ugye a hagymás-tejfölös kivitel, de ez nem igazán tér el a hagyományos burgonyaszirmok ízesítésétől.

img_20180420_115346-01.jpeg

A tésztabundában sült mogyorók nekünk kevésbé jöttek be, igaz, a sima változatból is csak a wasabisra szoktunk rárepülni - reméljük egyszer ez az ízvilág is bekerül a Kettle Nuts kínálatba. Egyelőre az előző bekezdésből ismerős csilis-paprikás, és egy amolyan fűszeres (spices & herbs) verzió kapható.

Összességében tetszettek az újdonságok, és ha kóstolót kéne ajánlani, mi mindenképp a rozmaringos vagy a csilis csipszet mondanánk, de leginkább mindkettőt.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1113851704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása