Nagylelkű páros - Generous Jack és Jackline

2018. április 06. - Feiertag Erik

A McDonald's legújabb, és egyben évek óta talán legmenőbb tripla burgeres promójának varázslatos Magic Markus tagját már kóstoltuk, azonban akad itt még egy olyan páros, ami az akció lejárta után is velünk fog maradni. A címben is említett Generous szendvicsek váltják ugyanis a Bacon Clubhouse szériát, amit bár némileg sajnálunk, az újdonságok viszont különleges sajtokkal és szószokkal kényeztetnek, amit persze nekünk is meg kellett kóstolnunk.

img_20180308_130037-01.jpeg

A nagyon hasonló nevű Generous Jack és Jackline meglepően eltérő összetételt takar, hiszen bár a hozzávalók nagy része hasonló, a lényeg pont eléggé eltérő:

Generous Jack: két marhahúspogácsa, Maredsous sajt, bacon, batávia saláta, paradicsom, lilahagyma, és pikáns citromos szósz mákos-szezámmagos buciban

Generous Jackline: csirkemellfilé, ementáli sajt, bacon, batávia saláta, lilahagyma, és pikáns fűszerezésű mustárszósz mákos-szezámmagos zsemlében

Nehéz dolgunk lenne, ha kedvencet kéne választanunk közülük. Mindkettőben van szeretnivaló dolog, Jackben nagyon jól működött a sajt, mely a háttérben megbújva egészítette ki a többi összetevőt, míg Jackline-ben a mustáros szósz maradt meg leginkább, mely kicsit talán túl dominánsan átjárta az egész burgert.

Generous Jack

A többi összetevő, tehát a zöldségek és a húsok a szokásosat hozták: míg utóbbiak egész hangsúlyosan jelen voltak a szendvicsekben, addig a saláta és a hagyma inkább egy kis egészséget csempészett az ételekbe.

Generous Jackline

Összességében tehát egészen jól sikerült duóról beszélünk, mely tagjai eléggé eltérnek ahhoz, hogy más ízélményben legyen részünk. Ennek fényében nem is feltétlen a hús preferencia dönthet a vásárlásról, sokkal inkább az, hogy az erőteljesen mustáros ízvilág, vagy a kiegyensúlyozottabb marhás-sajtos összeállítás szimpatikusabb.

Itt kóstoltuk:

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9913788294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása