Máshogy Guba Torta

2018. március 19. - Feiertag Erik

Annyi mindennel frissül hónapról-hónapra a Don Pepe kínálata, hogy nem igazán tudujuk a szezonális étlapot kóstolgatni, pedig lenne rajta pár érdekesség, még ha nem is igazán vágnának a gyorséttermi témába. Egy desszert azért lecsúszhat némelyik hamburger/szendvics/pizza menü után, így az előzetesen igencsak kellemesnek ígérkező Máshogy Guba Tortára mi is vetettünk egy pillantást.

img_20180208_143057-01.jpeg

A már csak hónap végéig elérhető édesség lényegében egy tortaként elkészített, szilvalekvárral és aszalt szilvával elkészített mákos guba, melyre némi vanília sodót locsolnak tálaláskor. 990 forintért azért nem hangzik rosszul, még ha egy-egy cukrászdában azért ennél olcsóbban is kóstolhatunk különleges süteményeket.

img_20180208_143149-01.jpeg

Adagunk egy korrekt szelet, úgyhogy akkor érdemes elcsábulni, ha tényleg van még hely a bendőnkben. Ízvilágára sem lehet panasz, a mákos gubát jól kiegészíti a szilva kissé fanyarsága, és a sodó édessége. Talán utóbbi kettő ami picit ellentétese egymással, de a gubával együtt nem volt gondunk vele.

img_20180208_143029-01.jpeg

Összességében kellemes darab a Máshogy Guba Torta. Árban ugyan lehetne alacsonyabb, viszont szinte minden desszert ennyibe kerül a Don Pepében, így ha már onnan rendelünk, és édességet is kívánunk, érdemes tenni vele egy próbát.

Itt kóstoltuk:

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1313742210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása