Tepsifüles burger

2018. március 09. - Feiertag Erik

Közeleg a húsvét, amire a Don Pepe többek közt egy elég menő nyúlhúsos hamburgerrel készül. A havi kínálatból ez tűnt a legextrábbnak, és mivel mindig azonnal ugrunk a különlegesebb húsokkal készülő szendvicsekre, a Tepsifüles Burgert kóstoltuk meg elsőként.

img_20180303_135018-01.jpeg

Az étel mondhatni standard burger alapra építkezik, tehát megvan benne a húspogácsa-cheddar-bacon trió, noha már a pogácsa sem átlagos, hiszen nyúlból készül. Ezek mellett bébiparaj, medvehagymás majonéz és marinált retek színesiti az összeállítást, 2490 forintért. Köretként a megszokott DP burgonya és szósz sem marad el, így a teli has is garantált.

img_20180303_135422-01.jpeg

Ahogy a képeken is látszik, a szendvics egész jól néz ki, kellemes látványt nyújt, megkóstolva pedig az ízekre sem lehet panasz. A húspogácsa kissé tömörre sikerült, noha mi nem igazán éreztük ki a nyúl ízét, azért rossznak nem mondanánk. A medvehagymás majonéz hozza a kötelezőt, ahogyan a cheddar sajt - bacon kombó is. Amin viszont meglepődtünk, az a marinált retek. Az öntetben érlelt zöldség egészen megpuhult, ráadásul az ízvilága is igazán jó lett, kicsit sós, kicsit savanykás, némileg talán pikánsnak is nevezhető, nekünk nagyon bejött. 

img_20180303_134713-01.jpeg

Bár a nyúlhúsos pogácsa tekintetében elmaradt az íztűzijáték, a többi összetevő mégis képes a jobban sikerült szendvicsek sorába emelni a Tapsifüles Burgert. Szerintünk kóstolóra érdemes darab lett, ha Don Pepében jártok, vagy onnan rendeltek, érdemes vetni rá egy pillantást.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4913718706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása