Közeleg a húsvét, amire a Don Pepe többek közt egy elég menő nyúlhúsos hamburgerrel készül. A havi kínálatból ez tűnt a legextrábbnak, és mivel mindig azonnal ugrunk a különlegesebb húsokkal készülő szendvicsekre, a Tepsifüles Burgert kóstoltuk meg elsőként.
Az étel mondhatni standard burger alapra építkezik, tehát megvan benne a húspogácsa-cheddar-bacon trió, noha már a pogácsa sem átlagos, hiszen nyúlból készül. Ezek mellett bébiparaj, medvehagymás majonéz és marinált retek színesiti az összeállítást, 2490 forintért. Köretként a megszokott DP burgonya és szósz sem marad el, így a teli has is garantált.
Ahogy a képeken is látszik, a szendvics egész jól néz ki, kellemes látványt nyújt, megkóstolva pedig az ízekre sem lehet panasz. A húspogácsa kissé tömörre sikerült, noha mi nem igazán éreztük ki a nyúl ízét, azért rossznak nem mondanánk. A medvehagymás majonéz hozza a kötelezőt, ahogyan a cheddar sajt - bacon kombó is. Amin viszont meglepődtünk, az a marinált retek. Az öntetben érlelt zöldség egészen megpuhult, ráadásul az ízvilága is igazán jó lett, kicsit sós, kicsit savanykás, némileg talán pikánsnak is nevezhető, nekünk nagyon bejött.
Bár a nyúlhúsos pogácsa tekintetében elmaradt az íztűzijáték, a többi összetevő mégis képes a jobban sikerült szendvicsek sorába emelni a Tapsifüles Burgert. Szerintünk kóstolóra érdemes darab lett, ha Don Pepében jártok, vagy onnan rendeltek, érdemes vetni rá egy pillantást.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.