A hónap meglepetése - Caramba Szendvics

2018. február 23. - Feiertag Erik

Annyi menő újdonsággal készült erre a hónapra a Don Pepe, hogy némileg átsiklottunk az első pillantásra kissé átlagosabbnak tűnő mexikói kézműves szendvicsen. Végül azért megkóstoltuk, hiszen a Közép-amerikai konyha nagy kedvelői vagyunk, és hatalmasat csalódtunk, viszont pozitívan!

img_20180214_175823-01.jpeg

Az 1880 forintos szendvicsbe kukoricás sajtszósszal és besamellel átforgatott darált marha, mozzarella, bacon kockák, mexikói fűszerek, kukorica, bab, jalapeno paprika, tejföl, salsa és guacamole kerül, tehát szinte minden, ami az embernek egy mexikói étellel kapcsolatban eszébe juthat.

img_20180214_175559-01.jpeg

Ezúttal házhoz rendeltük a példányt, ami meglepően kellemes külsővel érkezett meg - egy hamburgertől vagy egy szendvicstől kevésbé várható el, hogy olyan szépen egyben maradjon a csoagtartóban mint egy pizza, most azonban mégis ez történt. A doboz jól ki lett találva, a benne lévő karton állvány szépen fogja az ételt, amire némi papírt is csavarnak, hogy minden oké legyen, és meg lehessen fogni.

img_20180214_180016-01.jpeg

Nem ez volt azonban a meglepetés tárgya, hanem az ízvilág, illetve az, hogy mennyire jól is működik ez az összeállítás. Nekünk egyértelműen a sajtos-besameles öntet dominált, ugyanakkor nem nyomott el semmit, az összes többi összetevő is hozzá tudott tenni az őrületesen jó és hangulatos mexikói ízélményhez.

img_20180214_180122-01-01.jpeg

Nyilván ízlések és pofonok, de eddig ez volt a kedvenc extra szendvicsünk a Don Pepétől, sőt, a kedvenc mexikói ételünk, amit náluk kóstoltunk. Fájó szívvel fogunk búcsút venni a Caramba Szendvicstől február végén, és reméljük, visszatér még az étlapra.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2413671016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása