Annyi menő újdonsággal készült erre a hónapra a Don Pepe, hogy némileg átsiklottunk az első pillantásra kissé átlagosabbnak tűnő mexikói kézműves szendvicsen. Végül azért megkóstoltuk, hiszen a Közép-amerikai konyha nagy kedvelői vagyunk, és hatalmasat csalódtunk, viszont pozitívan!
Az 1880 forintos szendvicsbe kukoricás sajtszósszal és besamellel átforgatott darált marha, mozzarella, bacon kockák, mexikói fűszerek, kukorica, bab, jalapeno paprika, tejföl, salsa és guacamole kerül, tehát szinte minden, ami az embernek egy mexikói étellel kapcsolatban eszébe juthat.
Ezúttal házhoz rendeltük a példányt, ami meglepően kellemes külsővel érkezett meg - egy hamburgertől vagy egy szendvicstől kevésbé várható el, hogy olyan szépen egyben maradjon a csoagtartóban mint egy pizza, most azonban mégis ez történt. A doboz jól ki lett találva, a benne lévő karton állvány szépen fogja az ételt, amire némi papírt is csavarnak, hogy minden oké legyen, és meg lehessen fogni.
Nem ez volt azonban a meglepetés tárgya, hanem az ízvilág, illetve az, hogy mennyire jól is működik ez az összeállítás. Nekünk egyértelműen a sajtos-besameles öntet dominált, ugyanakkor nem nyomott el semmit, az összes többi összetevő is hozzá tudott tenni az őrületesen jó és hangulatos mexikói ízélményhez.
Nyilván ízlések és pofonok, de eddig ez volt a kedvenc extra szendvicsünk a Don Pepétől, sőt, a kedvenc mexikói ételünk, amit náluk kóstoltunk. Fájó szívvel fogunk búcsút venni a Caramba Szendvicstől február végén, és reméljük, visszatér még az étlapra.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.