Elképesztő burger-remekek a lengyel Mekiben!

2018. február 21. - Feiertag Erik

Régen láttunk itthon olyan menő szendvicseket a McDonald's kínálatában, mint amiket Lengyelországban nem rég bevezettek. A Maestro Burger széria minden tagja megdolgozik a névért, hiszen különleges összetevőkkel és méretekkel rendelkeznek.

maestro.png

A három hamburgerrel támadó promóció minden terméke tartalmaz egy-két érdekesebb hozzávalót, és hatalmas húsadagokat, hogy az ízek mellett éhségre se lehessen panasz.

Maestro Fresh Deluxe: marhahúspogácsa, ketchup, majonéz, ementáli sajt, uborka, paradicsom, lilahagyma, salátagalambbegy

Maestro Chicken & Curry: panírozott csirkemell, curry szósz, salátagalambbegy, bacon, cheddar sajt, ananász

Maestro Grilled Cheese: marhahúspogácsa, pirított hagyma, savnyú uborka, ketchup, mustár, bacon, cheddar sajt, grillezett camembert

Reméljük, hogy ha nem is a fenti szendvicsekkel, de valami különlegességgel készül idén a hazai McDonald's, hiszen illene valami menő újdonsággal megünnepelni a 30. magyarországi évfordulót.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5113682268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása