Ismét a Mekitől lop ötletet a Burger King

2018. február 05. - Feiertag Erik

A Burger Kingtől nem áll messze a konkurencia kopizása, elég csak a Big Kingre gondolni, mely gyakorlatilag egy minimálisan megváltoztatott Big Mac. Ezúttal egy másik nagy Mekis kedvencet vett át a lánc, méghozzá egyik kedvencünket, a Dupla Sajtos McRoyalt!

02568-4-dqpk-pr_image_cr-002-1024x1024.jpg

A Double Quarter Pound King névre keresztelt szendvics még csak tagadni sem akarja, honnan jött, hiszen az Egyesült Államokban a McRoyal Negyedfontos, azaz Quarter Pounder néven fut. Az újdonság teljesen megegyezik a McDonald's termékével, tehát két marhahúspogácsa, sajt, uborka, ketchup, mustár és hagyma kerül bele.

Szerintünk elég fura döntés egy ilyen hamburger bevezetése, hiszen semmivel sem tudták egyedivé tenni a Meki klasszikusát, ráadásul még egy saját név kiötlése is gondot okozott. Egyelőre csak az Egyesült Államokban kapható, de előbb-utóbb talán hozzánk is eljut, és akkor mi is összehasonlíthatjuk a két, közel egyforma szendvicset.

via Burger Lad

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr113586371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása