Megérkezett a fekete pizza Budapestre! - Pizza de Nero

2018. január 29. - Feiertag Erik

Az 1Pizzától kóstoltunk már különlegességekkel ellátott darabokat, nem gondoltuk volna például, hogy diétás pizza lehet olyan jó mint a Chic Light Deluxe, de sütőtököt sem nagyon tudtunk korábban ebben a témában elképzelni. Ezúttal nem a feltét, hanem a tészta amin megakadhat az ember szeme, hiszen fekete.

img_20180127_155711-01.jpeg

A Pizza de Nero névre keresztelt újdonság mától kapható, a tészta színe pedig a Velencében is alkalmazott módszert követi, tehát ételszínezék helyett aktív széntől lesz ilyen sötét, ami az emésztésre is jó hatással van. Feltéteket tekintve az alap kiadás vegetáriánus, hiszen a némi paradicsom szósszal sült tésztára frissen kerül paradicsom, kaliforniai paprika, bivaly mozzarella, rukkola, bazsalikom, és olívaolaj.

img_20180127_155731-01.jpeg

A meglehetősen kontrasztos, látványos feltét meglepően jól működik együtt, a zöldségek, az olívaolaj és az ízletes tészta ízletes elegyet alkot, nekünk nagyon bejött. A tészta egyébként ízre nem különbözik a normál változatoktól, a sötétítés csak a színre van hatással. 

img_20180127_160706-01.jpeg

Megkóstoltuk némi olasz sonkával is, ez az extra 500 forintért választható hozzá. Szerintünk lehet élni nélküle, de tény, hogy sokaknak kellemes lehet a sok zöldség közt némi sós hús. A sima Pizza de Nero egyébként 2499 forint, de most akciós áron 1999-ért rendelhető.

Különlegessége miatt szerintünk kifejezetten ajánlott darab azok számára, akiknek van lehetőségük az 1Pizzától rendelni. Fontos megjegyezni azonban, hogy a speciális tészta miatt az étel egyelőre csak hétfőnként lesz elérhető, tehát ha mindenképpen ezen a héten szeretnétek falni egyet, ma kell rendelnetek. Kiszállítással kapcsolatos infókat ezen a linken találtok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8113611083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása