Kis szendvicseket és édes Shake-et kóstoltunk a KFC-ben

2018. január 25. - Feiertag Erik

Nagy meglepetés volt néhány éve a Filler bevezetése a KFC részéről. A sült krumplival ~500 forintért kapható szendvicsben ott volt a lényeg - tehát némi H&S panírban sült csirke -, saláta, uborka és egy speckó majonézes-ketchup öntet. Úgy tűnik nem csak mi szerettük, hiszen a néhány hete élő Nagyon Sajtos promócióval egyszerre startolt két különlegesebb kiadás, melyekre amint tudtunk, rá is repültünk. És ha már ott voltunk, megkóstoltuk a legújabb Shake-et is.

img_20180120_133610-01.jpeg

A két újdonság igazi ütőkártyája a speckó szósz, melyek elnevezés és némileg ízvilág alapján is mintha a tavaly nyári Chizza szériából kerültek volna átemelésre. Az Italia névre keresztelt változatba fűszeres paradicsom szósz, egy H&S panírban sült csirkemell, valamint cheddar sajt kerül, míg az Espania a hús mellett pikáns Chorizo szósszal és salátával büszkélkedhet. Az ár változatlan, ~500 forintért kaphatóak sült burgonyával bSmart kiszerelésben.

Filler Espania és Filler Italia

Mindkét Fillerben a csirke az úr, melyet meglehetősen erőteljesen támogat az adott szósz. Az Itália esetében a paradicsomos öntet némileg pizzára emlékeztető ízvilágot kölcsönöz a szendvicsnek, mely mellett marad elég tér a sajtnak is, így egészen jó választás lehet, ha valaki olcsón szeretne valami különlegesebb, újabb KFC burgert kóstolni. Csakúgy mint a Filler Espania, melyben a Chorizo szósz pikáns, kissé talán édeskés íze kiemeli a csirke csípősségét.

img_20180120_133834-01.jpeg

Ebédünket egy nagy adag Mézes-Szezámos Deluxe Shake-kel öblítettük le, mely azonnal az egyik kedvencünkké lépett elő. A halva (Közép-ázsiai édesség) ihlette ital ahogy neve is utal rá, mézédes, a krémes shake fogyasztása közben pedig apró sütemény darabokra és szezámmagra is ráharaphatunk, melyek tovább emelik az ízélményt.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2913597425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása