Szárnyas halvadász - Amore Mio Burger

2018. január 19. - Feiertag Erik

Kedvenc hamburgereink jellemzően marhahússal készülnek, azonban a Don Pepe tavaly többször is tudott olyat mutatni csirkehússal, hogy az idei első extra burgerüket akkor is különös várakozással fogadtuk, mikor kiderült, hogy pulykahússal készül. Az előbb említett okokból magas elvárásokkal ültünk be, melyeket sikerült megugrani.

img_20180113_132919-01-01.jpeg

Hiszen az Amore Mio Burger az egyszerű de jó kiváló példája. Noha egyszerűsége kicsit furán hangzik, hiszen a szendvics alapja egy méretes pulykamell, melyet krémsajttal és némi lazaccal töltenek, majd panko morzsában kirántanak, azonban ezen kívül csupán majonéz, paradicsom és rukkola kerül bele, az összetevők listája tehát nem túl népes. Mindez 2590 forintért a szokásos DP burgonya és mennyei szósz adaggal nem olcsó, ellenben laktató adagot eredményez.

img_20180113_133140-01-01.jpeg

Képeink ezúttal valahogy nem sikerültek túl jól, olyan fátyolos, homályos lett a végeredmény, melyen megpróbáltam ugyan javítani, a végeredmény viszont néhol mégsem egészen tökéletes, az azonban még így is bőven látszik, hogy milyen brutális dupla pulyka burger torony volt az Amore Mio. Szépsége mellett a belső értékek is rendben vannak: az ételt abszolút a hús, a krémsajt és legfőképp az erőteljesen sós lazac uralja, melyek ugyanakkor engednek némi teret a többi hozzávalónak is, így semmi sem érződik feleslegesnek a szendvics fogyasztása során.

img_20180113_133009-01-01.jpeg

Hogyan is lehetne jobban indítani egy burger évet, mint egy szárnyas-halas csodaszendviccsel, melyben egyik összetevő sem igyekszik átvenni a hatalmat? Mi csak ajánlani tudjuk; ha egy jó, marha nélküli, igazán laktató hamburgerre vágytok, ennél jobbat nehezen találtok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4213586285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása