Nagyon sajtos évindítás a KFC-ben

2018. január 16. - Feiertag Erik

Két éve nagyot gurított a KFC: nem csak hogy összehoztak egy brutális dupla Grandert, ami bármely étterem csirkés burgerével felveszi a versenyt, de különleges összetevőivel olyan sikeres lett az egész promóció, hogy azóta minden januárban visszaköszönnek a nagyon sajtos csirkés finomságok. Ezúttal is így van, de azért kapunk pár extra újdonságot is.

kfc_w1_kv_cheeses_digitalmb_1280x1080_l1.jpg

A Cheeser szériát jól ismerjük már az utóbbi évekből, és legalább ennyire szeretjük is őket. A szimpla és dupla Grander szendvicsek és a gabona tortillával készülő Qurrito és Twister hasonló, de némileg mégis eltérő ízvilágot kínál különböző ár- és adagszinteken, így bárki találhat magának kedvencet köztük. 

Grander Cheeser - Omlós csirkecomb filé, nacho és burger szósszal, olvadt mozarellával, gombával egy kis pirított baconnel,  friss paradicsommal és rukkolával megspékelve, magos barna zsemlében

Qurrito Cheeser - Friss csirkemell csíkok, lágyan olvadt gouda, cheddar és roquefort mesterhármasa majonézzel és ketchuppal

Twister Cheeser - Csirkemell csíkok, olvadt mozarella sajt, nacho szósz, friss paradicsom és rukkola, valamint egy kis gomba egy gabona trotillában összesütve

Mindegyikük elérhető menüben (normál sült krumpli + üdítő), valamint box kiszerelésben is (normál sült krumpli + üdítő + 5 Hot Wings csireszárny), így éhségtől függően akár inggombok is elpattanhatnak. A képen szereplő árak tájékoztató jellegűek, egyes éttermek közt eltérések lehetnek, de nagyjából ilyen összegekkel kell készülni, ha sajtos csirke csodákat falnátok.

kfc_shake_kmb.jpg

Imádtuk a Mákos Bejgli Shake-et, így kíváncsian vártuk, mivel készül a KFC következő promóciója mellé. Ezúttal egy mézes-szezámos összeállítást választhatunk, ha az alap kínálatot már unjuk. Így hirtelen el sem tudjuk képzelni milyen lehet, mindenképp ki fogjuk próbálni, amint lehet!

009_fix.png

Az olcsóbb termékek sorát bővíti az utolsó, készlet erejéig elérhető újdonság erre az időszakra. Az egészen jól működő Filler szendvics kapott két extra kiadást 490 forintért, a bSmart összeállítások kedvelőinek örömére:

bSmart Filler Espania: Strips, pikáns Chorizo szósz, jégsaláta Filler zsemlében és kis adag sültburgonya

bSmart Filler Italia: Strips, fűszeres paradicsom szósz, cheddar sajt Filler zsemlében és kis adag sültburgonya

Régi kedvencek, olcsó újdonságok és egy kellemesen hűvösnek ígérkező Shake jellemzi a KFC idei első promóciós csomagját, amiből mindenképp érdemes lesz válogatni a következő időszakban. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8113575033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása