Talán idei legjobb akciós csomagjával zárja az évet a Don Pepe!

2017. december 01. - Feiertag Erik

Voltak idén kifejezetten izgalmas hamburgerei a Don Pepének, ahogyan pizzákkal és a vadi új kézműves szendvicsekkel is jól el voltunk látva, a decemberi kínálat azonban ránézésre nagyon úgy tűnik, hogy az eddigi talán  legerősebb ajánlatokkal szolgál. 

smokyduck.png

Nem is szaporítanám tovább a szót, egyből ugranék a Smoky Duck névre keresztelt, füstölt mozzarellás BBQ szószban átforgatott grillezett kacsamellel készülő szendvicskülönlegességre. Az ezen kívül még több füstölt sajttal, paradicsommal, fügével, padlizsán krémmel és rukkolával készülő csoda 1980 forintos ára az eddigi extra szendvicsek alapján teljesen rendben van, szerintünk kiváló választás lehet, de persze azért mi is megkóstoljuk majd, biztos ami biztos.

szarvasburger.png

Nehéz lesz azonban választani az előbb említett Smoky Duck és a Bakonyi Szarvas Burger közt, mely mozzarella és cheddar sajttal, nyilvánvalóan szarvashússal, rukkolával, paradicsommal, és bakonyi raguval igyekszik magára irányítani a figyelmet. 2590 forintért persze jár hozzá némi DP burgonya és szósz, így ha nem is lesz egy olcsó kör, éhségre utána egészen biztosan nem fogunk panaszkodni.

pizza.png

Extra és akciós pizza téren is erős a decemberi felhozatal: 2290 forintos kategóriában egy pizzaszósszal, mozzarellával, hegyes erős paprikával, borjúpaprikással (innen a név is), tejföllel, paradicsommal és csemegeuborkával készülő remeket küld pályára a Don Pepe, míg 1290 forintért egy BBQ Baconös Pizzával tölthetjük az időt, melyre BBQ szósz, mozzarella, bacon, gomba, vöröshagyma és paradicsom kerül. Utóbbi kérhető fél literes üdítővel is 1550 forintért, de mi továbbra is inkább egy nagyobb kiszerelésű kólát javasolnánk az ár/érték arány végett. 

ajandek.png

Ha már szóba kerültek az üdítők: ebben a hónapban minden Extra Dogger mellé ajándék 1,25 literes Coca-Cola jár ajándékba, így most lehet igazán érdemes megkóstolni az őrületes HamHotBurDogGert. Ezen kívül két Piadina vagy Pizza Hajó, vagy egy Piadina és egy Pizza Hajó vásárlása esetén két fél literes Coca-Cola üti a markunk.

magicpasta.png

Végül, de nem utolsó sorban hónap végéig némileg olcsóbban kóstolhatunk bele az egészen megkapó Magic & Pasta ételekbe. Ezek már több különleges hamburgert is ihlettek a Don Pepénél, melyek mindegyike nagy kedvencünk volt, így kifejezetten ajánlott néhányat letesztelni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1113406063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása