Márton napi libátlanság - Kacsás Matyi Burger

2017. november 20. - Feiertag Erik

Novemberben környékén két dologra lehet számítani: valamilyen sütőtökös, halloween témájú őrületre, vagy egy libamájas Márton napi burgerre/pizzára/akármire. Nos, a Don Pepénél úgy voltak vele, kicsit újítanak, és liba helyett kacsamájjal készítik el Márton napi szendvicsüket.

img_20171108_145731-01-01.jpeg

Amit Ludas Matyi testvéréről, Kacsás Matyiról neveztek el, akiről bár kevesen hallottak, akik viszont igen, azok tudják, melyikük is volt az igazi fenegyerek. Névadójához hasonlóan menő lett a hamburger tartalma is, hiszen a múlt havi csirkés kitérő után ismét egy méretes marhahúspogácsa került bele, plusz némi jégsaláta, paradicsom, lilahagyma, majonézes cékla szósz, és persze a fentebb is említett kacsamáj. Mindez 2690 forintért, ami azért huh, viszont jár mellé némi DP burgonya és a szokásos isteni szósz, így a jóllakottság viszont garantált.

img_20171108_150014-01.jpeg

A mi szendvicsünk elég hatalmasra sikeredett, már-már toronynak is nevezhetőek méretei. Látványa mellett az ízére sem lehet panasz: főszerepben a méretes húspogácsa és a kacsamáj, melyek mellet némileg visszafogottan ugyan, de azért elég teret kap a cheddar sajt, és a cékla szósz is. Utóbbin mi meg is lepődtünk milyen jól működik, hiszen annyira nem kedveljük az alapjául szolgáló zöldséget. Visszatérve a májra: ez némileg keményebbre van sütve mint annak idején a Libamáj Gigabite-ban, szerintünk ez kifejezetten jót tett neki. A méretével sem spóroltak, jut belőle minden falatba.

img_20171108_145927-01.jpeg

Összességében jó összeállítás Kacsás Matyi szendvicse, ugyanakkor az ára miatt mégsem azonnal érte rohanós darab. Májas hamburgerből nem vagyunk eleresztve, úgyhogy ha ilyesmit kíván az ember, érdemes rendelni egyet, hiszen ízletes és meglehetősen laktató, kis étkűek számára pedig akár két emberes adag is kijöhet belőle. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4213268605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása