Kacsás-lazacos-pipis november a Don Pepében

2017. november 01. - Feiertag Erik

Különlegesebb húsokból eddig sem volt hiány a Don Pepében, elég csak a Struccburgerre gondolni. Ennyire extrém magasságokba ugyan most nem megyünk, azonban jutott erre a hónapra egy menő lazacos szendvics, és egy Márton napi libás kacsás hamburger, az extra pizza pedig konvencionálisabb vizekre evezve csirkével készül, úgyhogy állatok tekintetében nagy a választék novemberre.

salmonking.png

Folytatódik a kézműves szendvicsek hódítása, ezúttal csak egy hónapra vezetnek be egyet, azonban az meglehetősen különlegesnek ígérkezik. A Salmon King, ahogy neve is mutatja, füstölt lazaccal készül, mely mellett füstölt mozzarella, bébi paraj, avokádós sajtkrém, paradisom, tükörtojás és bors kerül a ciabatták közé. 1980 forintos áron korrektül hangzik, hiszen a hal nem olcsó, mi is igyekszünk majd letolni egyet kedvenc éttermünkben.

kacsasmatyi.png

November hamburgerét Ludas Matyi elfeledett ikertestvére ihlette, Kacsás Matyira sajnos nem emlékeznek annyian, mint híresebb bátyjára, pedig hát... De ne terelgessük a szót össze-vissza, koncentráljunk a burgerre: marhahúspogácsa, cheddar sajt, jégsaláta, paradicsom, kacsamáj, lilahagyma és majonézes cékla szósz kerül bele. Utóbbinak mi annyira nem örülünk, de hát ízlések és pofonok. 2690 forint egy szendvicsért elég sok, szerencsére jár hozzá DP burgonya és szósz ami némileg javít az összképen.

extrapizza.png

A hónap extra pizzája egy már speckó burgerként is látott darab, egyébként pedig az állandó kínálat részét képző Pepe Papa Parajos Pipije ihlette. Ennek megfelelően paradicsom, csirke, besamel és fokhagyma, camambert és paraj kerül rá. A szendvics verziót annak idején egész jó volt, vélhetőleg pizzaként is jól működik. 2290 forintért lakhatunk jól vele.

akciospizza.png

Egyszerűnek, mégis nagyszerűnek ígérkezik november akciós pizzája, mely a sokat selytető Sajtos-Mustáros Sonkás Pizza nevet kapta. Ennek fényében nem meglepő módon a feltét sajtkrém, mustár, sonka, főtt tojás, mozzarella és uborka, az ára pedig 1290, szomjas vásárlóknak pedig fél literes üdítővel 1550 forint.

Akinek megér 260 forintot fél liter Coca-Cola üdítőt, és pizzázna egyet a Don Pepe kínálatából, annak jó hír, hogy ez a menü kivitel most minden pizzára vonatkozik. Ennél olcsóbban csak azok ihatnak, akik két prémium burgert, vagy valamilyen serpenyős ételt rendelnek, hiszen előbbi esetben két fél literes Coca-Cola üdítőt, míg utóbbiban 1,25 literes Coca-Colát küldenek ajándékba.

hetek.png

Az ázsiai ételek kedvelői számára örömteli lehet a hír, hogy a Keleti-Ízek termékkategória időszakos akcióban szerepel november végéig, így különböző különlegességeket falhatunk némileg olcsóbban, érdemes lehet némelyikre rápróbálni. Mi még semmit sem próbáltunk közülük, de talán most eljött a mi időnk is!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6013116364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása